windows 7 açılışında aşağıdaki hatayı veriyor ve sonrası internet gidiyor bendemi yoksa adsl kaynaklımı baktığımda modem üzerinden 192.168.1.1 girince sayfa bulunamadı diyor demmeki direk olarak windows 7 ile ilgili bir sorun microsoft sitesini incelediğimde http://support.microsoft.com/kb/302463/tr sorunu anlatıyor ama site bir domain sitesi bu sorunu nasıl çözebilirim?
---------------------------
RunDLL
C:\Windows\NEWDOT~1.DLL başlatmada sorun
Belirtilen modül bulunamadı.
Tamam
EDIT
yukarıdakilerini yaptım msconfig C:\Windows\NEWDOT~1.DLL iptal ettim regedit kayıtlarında NEWDOT kaydına rastlayamadım sadece ati catalist ve steam vardı kayıtları vardı kaspesky ve spyware ile tam tarama yaptirdim nafile sonuç olarak internette bağlanamadı 192.168.1.1 ne yapsam modem ayarlarına ulaşamadım hep sayfa bulanamiyor hatası aldım mecburen format çektim yine dediğim gibi yukarıda yazdığım yazdığım "Total video converter" programından sonra bu oluştu yükleyip kapattıktan sonra makinan kitlendi güvenli kipe girerek unistaldan sonra makinan açıldı ama bu sefer internet yoktu. orjinal sitesinden indirme yaptim sorun ne olabilir. :S