S.a arkadaslar
Windows 7 rtm surumunu kurdum
Cs 1.6 yı felan kurdum options lardan opengl seçince bir hata verıyor sonra kapanıyor
bir resım ;
ekran kartı x1950 xp de calısıyordu opengl
sizce hata neden kaynaklanıyor
S.a arkadaslar
Windows 7 rtm surumunu kurdum
Cs 1.6 yı felan kurdum options lardan opengl seçince bir hata verıyor sonra kapanıyor
bir resım ;
ekran kartı x1950 xp de calısıyordu opengl
sizce hata neden kaynaklanıyor
arkadaşım olur tamama bas daha sonra aynı seçeneği tekrar yap
tamam a basınca software ye gecıyor tekrar tekrar opengl yi secince hata verıp kapanıyor
C.s 1,8 kurdum ve sorunsuz oynuyorum..
sizin sorununuz oyunun sıkıştırılmış olması olmasın ?
oyunu sisteminizin kurulu olduğu program files klasörüne mi yüklediniz ?
Resmi oyun 1.6 dır sonra cs:source çıktı source engineyi kullanan.
senin indirdiğin yada bulduğun şey. 1.6 nın modifiye edilmişi sağlamlaştırılmışı oynanmışı içinde ne olduğu belirsiz bir cs.
bu arada windows 7 de oynayacaklar sağ tıklayıp özelliklerden uyumluluk modunu windows xp services pack 2 yapsınlar.
uyum sorunu daha az olacaktır. Artı eğer Windows DEP açıksa oyun durdururldu hatası alınacaktır.
PCMaker bilgin için teşekkürler , bilmiyordum bunun böle olduğunu
bilseydim yazar mıydım : )))
* Windows DEP'i kapatın.
Bu çocuk öneri yapıyorum diye adamın bilgisayarını koruma dışı bırakıyor.
Windows DEP in önemi ne kadar yüksek sen biliyor musun.
Tampon bellek taşmalarından sızan virusleri etkisiz hale getiriyor. İşlemci virusleri kendisi bloke ediyor(bellek sızma, tamponbellek sızma, işlemci komutları vs gibi hatalardan yararlanan virusleri)
Şu önerilerine dikkat et biraz. Windows depi mümkün olduğunca açın...
Bu çocuk öneri yapıyorum diye adamın bilgisayarını koruma dışı bırakıyor.
Windows DEP in önemi ne kadar yüksek sen biliyor musun.
Tampon bellek taşmalarından sızan virusleri etkisiz hale getiriyor. İşlemci virusleri kendisi bloke ediyor(bellek sızma, tamponbellek sızma, işlemci komutları vs gibi hatalardan yararlanan virusleri)
Şu önerilerine dikkat et biraz. Windows depi mümkün olduğunca açın...
Onları bende biliyorum. DEP'i kapatın derken, CS'a özel durumlarda izin verin demek istedim. DEP'te CS'da engellemeyi devre dışı bırakın demek istemiştim.
Saolun arkadaslar sorun çözüldü :) :)