2007 DE VAR BENDE YAYINLIİM Mİ
CA ANTİVİRÜS
Yav kardeşim kaspersyk yükleyin yeter ne tartışıyonuz.
bizde onu diyoruz ama yok diyor mks en iyi virüs programı
önce ismini dogru ögrende gel
KASPERSKY
Günümüzde Kaspersky
Kaspersky Lab olarak müşterilerimizi bilişim teknolojilerinin tehlikelerinden korumak ve kurumların risk yönetimini kolaylaştırmak için bilgi güvenliği çözümerini üretiyor, geliştiriyor ve kullanıcılara ulaştırıyoruz. Bu bağlamda ev kullanıcılarını ve kurumları virüslerden, hackerlardan ve istenmeyen (spam) postalardan koruyacak ürünler sağlıyoruz.
1997’de kurulan Kaspersky Lab uluslar arası bilgi güvenliği yazılımları üreticisidir. Merkezi Moskova-Rusya’da bulunan Kaspersky’nin İngiltere, Fransa, Almanya, Hollanda, Polonya, Japonya, Çin, Romanya ve Amerika’da bölgesel ofisleri bulunmaktadır. Ayrıca dünya geneline yayılmış 500’den fazla iş ortağıyla her noktaya ulaşan Kaspersky Lab, satış yaptığı bütün ülkelerde önemli referanslara sahiptir.
Türkiye’de Kaspersky
1998 yılında 64K Bilgisayar’ın Türkiye distribütörü olmasıyla beraber Türkiye piyasasına giriş yapan Kaspersky Anti-Virus, kısa zaman içinde önemli referanslara ve önemli sayıda kullanıcıya sahip olmuştur. Marmara Üniversitesi, Ege Üniversitesi, Sabancı üniversitesi başta olmak üzere ülkemizde bir çok eğitim kurumu tarafından tercih edilen Kaspersky Anti-Virus Chip dergisi tarafında 2006 yılının en iyi güvenlik ürününe layık görülmüştür.
yaw nasıl yazdın bunu uykum geldi :)
olabilirde cw yide kimse bilmez ama 89 alıor derece olarak
ben beklim ha linux kaç saat kaldı kırmana
uykum kaçtı benim valla
borga çok güzel hikaye anlatıyor
borga bizede anlatsana yaw sıkıldım kodlardan
kodcu hüseyin de yada kodcu mamet var güzel hikaye anlatır bakırköyde kendisi
asimilecikodcu hüseyin de yada kodcu mamet var güzel hikaye anlatır bakırköydehüseyin misin memetmi sen
alla alla hala tartısıyonuzmu bu forumda bu başlık kac kez açıldı yaww. Hadı basın gıdın işinz yokmu sizin.Kaspersky diyon herturlu kralına lımon basar.
borga kaspersky 7.0.123 son beta çıktı
benim uykum geldi uyuttun beni yo
borga-x de masal anlatsa tam süper olacak
anlatıyım kardeşim. şimdi kırmızı başlıklı bir hamza varmış. Bu hamza denen adam aklına koydugunu yapmaya çalışırmış. Gel zaman git zaman bu hackerlıga sarmış. Bakmış wındowsu herkez kırıyo bende barı kodlarla linux kırayım demiş.
almış bu laptopu başlamış kod yazmaya. Gel zaman git zaman artık hamza dayanamaz olmuş bakmış tek tabanca canı sıkıyo demiş ben bu foruma bunun konusunu açayım. Açmış konuyu açmasına ama daha çok kafayı yer olmuş. Hatta orda Borga-x dıye bır adam buna fıkra bıle yazmış..
Artık geceleri hamza uykusunda lınux'un hamzaya kurt gıbı saldırdıgını görmeye başlamış garıbım.. Uykularından ecel terlerıyle kalkıyormuş. oturuyomuş makınanın basına kasıyomuş kırcam lan senı dıye..
Eeee tabi bu kafayla bır 70 yıl geçirmiş. Arkadaşları hala forumda yazarlar artık 300.000 mesajlı arkadaşları bıle hamzayı kaileye almazlar linux konusunda.Asimileci dunya turuna cıkmıstı.O borga-x 'de bu olanları fıkra gıbı anlatır torunlarına... Sonuç ee tabı hamza kafayı yemış artık ruyalarında kınuxdan başkasını görmez olmuş..kaldırmışlar zavallıyı bakırkoye...
Bune ya bi antivirüs konusunda antivirüs dışında herşey var
yahu asımılecı benden masal ıstedı bende yazdım.Bir dahakı sefere daha ıyı sallarım merak etme
yav masal istiyosanız gidip masal kitabı alın bi tane burası forum.Yakında siz dedekorkut hikayeleride anlatırsınız
ne yapalım adam kafayı yedirtti bize
ne yapcagımızı şaşırdık
kıramazsın diyoruz o kırarım diyor.
Neyi kırarım diyor.Konuya biraz uzak kaldımda neyi kıracakmış orayı anlamadım.Kim neyi kırarım diyor????
zuhahahaha hamza lınux'u kırmaya calısıyo ya