ARKADAŞLAR CA ANTİVİRÜS NASIL YA KURDUM TARAMA YAPMIYOR SANKİ BAŞKA BİR ŞEY İSTİYOR.....
CA ANTİVİRÜS
CA kadar basıt bır av. olamaz bence hemen sil ve kasperı kur. CA beş para etmez.
ca antivirüs programı dünyanın en kötü antivirüslerinden biri.Yapılan testlerde 30 antivirüs arasından normal bir test virüsünü yakalayamayan tek antivirüs ca antivirüs çıktı.
en kötüler arasında birde windows liveone care i sayabiliriz.
ondan sonra ise awast, avg, norman geliyor kanımca...
kasma anlamında en kötüler g-data norton f-secure bit defender mcafee sayılabilir
hamza123borga öldürdün programıborga-x kötü diyorsa bir bildiği vardır.
kurdum bunu ve denedim 5 para etmez gerçekteneger iyi diyorsan o senin kendi bileceğin iş...
hamza123borga öldürdün programıbak kac kısı öldürdü programı
Borga-xo zaten ölü program benim gözümdehamza123borga öldürdün programıbak kac kısı öldürdü programı
hiçbir zamanda kaspersky norton mcafee nod32 olamazSon Düzenleme: asimileci ~ 26 Haziran 2007 14:26
hiç bi işe yaramaz
bi de ben öldüreyim :)
gokhan2413hiç bi işe yaramazdesene 50 kere öldü mezarında rahat uyutmadık galiba
bi de ben öldüreyim :)neyse allah taksiratını affetsin
allah rahmet eylesin...
casper neden ca antivirüsü yanında veriyor o zaman......
kullanıcılarına zarar verip daha çok mu para kazanmak için
acilen cevap yazarsanız sevinirim
casper ca e-trust bedava oldugu için onu yanında veriyor
paraya kıyıp porton niye vermiyor zannediyorsun?
bende modem aldım yanında bit defender verdiler
ama trojenleri aynen makineye alıyor (awast'ın kopyası sanki.)
http://anti-virus-software-review.toptenreviews.com/
üstteki testte 9.olmuş daha ne olsun sondan 2. yeterde artar ona.
http://www.alyans.net/gecici/EZAmor_ani.htm
bu sitede ise 90 günlük ca e-trust bedava olarak veriliyor.
vurun k.hpeye hehehehehehehhe
elveda318 casperin bilgisayar yanında vermesi promosyon amaçlı.Yani adamalr gidip caspere sponsor oluyor ve bilgisayarların yanlarında verilip reklamı yapılıyor.Sen hiç yanında kaspersky verilen pc gördünmü.Hep dandik antivirüsler verilir.
bit defender da dandik diyosun o zamana
öyle olsun
bir zamanlar bende bit'in bedava sürümü vardı
bütün trojenleri makineye alınca
mcafee ye geçtim,trojenleri yedi,
deneme süresi bitince nod32 ye geçtim
nod32 de bişeyler buldu,
nod32 den sonra kaspersky denedim bişey çıkmadı,
1 yıldır kaspersky kullanıyorum memnunum
benim güvenimi hiçe çıkartmadı...
değerli üyelerimize saygılarımla....
gökhan19ca antivirüs programı dünyanın en kötü antivirüslerinden biri.Yapılan testlerde 30 antivirüs arasından normal bir test virüsünü yakalayamayan tek antivirüs ca antivirüs çıktı.CA DİL O YAW BAŞKA PROGRAM O
asimileciYO BEN KULLANMIŞTIM AMA CW Yİ KURDUKTAN SONRA BAŞKASINI DENEMEDİM BİLEhamza123borga öldürdün programıborga-x kötü diyorsa bir bildiği vardır.
kurdum bunu ve denedim 5 para etmez gerçekteneger iyi diyorsan o senin kendi bileceğin iş...
Borga-xALLAH CD KEYİNİN TAHSİLATINI AFFETSİNhamza123borga öldürdün programıbak kac kısı öldürdü programı
hamza123yok bu program dünyanın en kötü antivirüsleri olarak anılıyorlar ca e-trust norman gibi...gökhan19ca antivirüs programı dünyanın en kötü antivirüslerinden biri.Yapılan testlerde 30 antivirüs arasından normal bir test virüsünü yakalayamayan tek antivirüs ca antivirüs çıktı.CA DİL O YAW BAŞKA PROGRAM
ondan sonra ise windows liveone care,awast, avg geliyor kanımca...Son Düzenleme: asimileci ~ 27 Haziran 2007 11:17
istediğini kullan yapılan testlerde hep sonda ben onu söylüyorum bir test ver ilk 5 de oldugu
onun yerine badava antivir kullan daha iyi
o test 2005 yılında yapılmış ve yapanlar ortada yok kaldıki 312 virüsle test yapılmaz
2006 ve 2007 de çok şey değişti.
sen 2007 testi varsa getir ilk 5 de kim var bak hele