x
Ca Ezantivirüs
Buda bir görüş, düşünce saygı duymak gerekir.Fakat görüşler delillerle desteklenmediği sürece teoriye bile dönüşemeyip hipotez olarak kalırlar.
Sanırım bu testi bireysel olarak yaptın. Bireysel olarak yapılan testlerde hiçbir zaman kesin sonuç alınamaz. Bu nedenle profesyonel test sonuçlarına güvenmekte fayda var.
tuncabSanırım bu testi bireysel olarak yaptın. Bireysel olarak yapılan testlerde hiçbir zaman kesin sonuç alınamaz. Bu nedenle profesyonel test sonuçlarına güvenmekte fayda var.bencede kaspersky'den şaşma
VALLA KAS HERKESİN DEDİĞİ GİBİ KING DEĞİL. ALL TIME BİR PROĞRAM YOKTUR BENCE. KİM KENDİSİNİ YENİLEYEBİLİRSE İYİDİR. BEN NORTON BEĞENDİM. SONRA TREND SONRA F-SECURE SONRA ANTİVİR SONRA PANDA SONRA NOD32 SONRA KAS SONRA AVG SONRA HİÇ BİRİ SONRA FSECURE SONRA NOD32 ŞİMDİ AVG . BAKIYORUM. OKULDA DENİYORUM. SİSTEMDEKİ BAKTIM ENGELLEMİYOR. HEMEN BAŞKASINI KURUYORUM. DUR DİYEBİLİRSE DİYORUM İŞTE BUDUR. YOKSA DEĞİŞİME DEVAM. HEM SİSTEM YEDEĞİMİ ALMIŞIM. ARADA BİR DE YENİLİYORUM SİSTEMİ. NE OLUR NE OLMAZ...