keola sormuş:
3 adet pc var elimizde hepsinin sistemi aynı sıfır format atıldı güncellemeleri yapıldı.sorun şu.WD passport harici hdd pc birinde mükemmel çalışıyor.diğerinde ön kısım çalışmıyor kasanın arkasındaki yuvalarda çalışıyor.üçüncü pc de ise usb lerin hiç birinde çalışmıyor.normal flash bellekler hepsinde çalışıyor.başka usb aygıtları takmadanda denedim.aygıt sürücüsü yükleyin diyo.wd passport sürücüsü yok zaten.sitesinde syncronizasyon programı var ama faydası yok.(WD2500XMS-00)250 GB.
sürücü harfini değiştir dediler ama disk yönetimi görmüyor zaten .bu arada fat32 dosya sistemi.xp işletim sistemli herhangi bir pc tanıyor diski.cafede kontrol ettim 10 pc den üçü görmedi diğerleri tanıdı ve doğrudan çalıştı.hepside xp yüklü aynı sistem dediler.sevgili arkadaşlar lütfen yardımcı olurmusunuz?
Soru Türü: Donanım
İşletim Sistemi: Windows Vista
Sistem Özellikleri:
vista ultimate x86 dual core 2gb ram 500 gb hdd atı 1600 grafik kart amd 64 (32 bit)
İnternet Tarayıcı: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 7.0; Windows NT 6.0; SLCC1; .NET CLR 2.0.50727; Media Center PC 5.0; .NET CLR 3.0.04506; InfoPath.2)