Öncelikle meraba acer 5742g i5 1gb ekran card 4gb ram ndivia geforce gt420m marka bi laptopum var ilk aldığımda home basic yüklüydü sonra arkadaşlar özendirdi zorla babamı ikna ederek ultimate ye yükselttim ama keşke yükseltmez olaydım bir oyun yüklüyorum çalışmayı durdurdu hatası alıyorum bazı oyunları yüklediğim zaman 1-2 saat oynuyorum 1 gün sonra girdiğimde bu aptal hatayı veriyo birçok forum sitesine baktım bu konuyla ilgili hepsini denedim ama bir türlü işe yaramıyo oyun alıyorum elimde patlıyo nolur yardım edin çaresini bilen varsa bekliyorum
Çalışmayı Durdurdu Hatası
şu anda yüklü win7 ultimate 32 bitmi 64 bitmi
önceden 64bit di şimdi 32 bit arkadaşlar laptopta recovery diye bir olay varmış onu yaparsam düzelirmi yada format atıp yniden home basic 64bit mi yükliyim
Ben de Windows 7 Ultimate 64 bit yükledim hiç bir oyunu açmıyor. Hepsi orjinal oyunların . Bütün driverlar ve oyun için gerekli directx. framework vs. hepsi yüklü ve güncel.Kesin ultimate de sorun var.Freedos aldım laptobu ultimate yükledim.Hiç bir oyunu açmıyor aynı hata çözümü yok mu ? Eski laptop home premiumdu sorunsuz çalıştırıyodu. Laptop MSİ ge60-412 tr
Ben de Windows 7 Ultimate 64 bit yükledim hiç bir oyunu açmıyor. Hepsi orjinal oyunların . Bütün driverlar ve oyun için gerekli directx. framework vs. hepsi yüklü ve güncel.Kesin ultimate de sorun var.Freedos aldım laptobu ultimate yükledim.Hiç bir oyunu açmıyor aynı hata çözümü yok mu ? Eski laptop home premiumdu sorunsuz çalıştırıyodu. Laptop MSİ ge60-412Düzgün formattan sonra güncellemeler bitik,Drivberler doğru şekilde oyun yüklediğinde sorun çıkarmaması lazım eski leptopun msi imiş MSİ tabi açar Oyun bilgisayarı onlar.Şuankide açar ancak aldığın oyunlarda sorun var gözüküyor dediklerimi doğru yaptıysan.