Arkadaşlar asus marka bir laptop kullanıyorum.Alalı 1 ay oldu İe'de ve bazı oyunlarda çalışmayı durdurdu hatası veriyor.Nolur yardım edin hiç bir şey yapamaz oldum pcde nasıl çözerim?
Çalışmayı durdurdu
bunu internet explorer genelde yapıyor arkadaşımın dediği gibi chrome veya başka tarayıcılar kullanabilirsin. Bu sorunun çözümü için Microsoft'dan bu adresi ziyaret edebilirsin
FLash playeri kendi bünyesinde bulunduran tarayıcılar Yani Görev yöneticisinde tarayıcıyı açtığınızda flash playeri görmüyorsan bu tarayıcılar o hatayı daha az alıyor. Ancak o hatanın yerine Çökmeler olabiliyor.
Tarayıcınız güncel değilse günceleyip flash player güncel değilse güncelleyin. Eğer güncel ise Daha düşük versionlara düşürün sürümü.
ienin klasik sorunu"çalışmayı durdurdu"birde çalışmayı asla durdurmıyacak de ne olur...
arkadaş chrome tavsiye etmiş onunda ne idüğü belirsiz..bazen o da yapıyor...zaten ie harici 64 tam uyumlu browser yok yanılmıyorsam..
İE 11 de çökme olmadı şimdiye kadar.....
sorunun chrome veya firefox kullanılarak çözüleceğini sanmıyorum.Büyük ihtimal o tarayıcılarda da aynı hatayı verecek. Sorunu çözmeden ie yerine chrome kullan demek yanlış. İnternet explorer bence güvenlik ve stabilite açısından bence en iyi tarayıcı. Ayarları belli eklenti uyumsuzluğu sorunu yok. İzlediğin videoları temporary internet files klasöründen başka hiçbir indirme programına ihtiyaç duymadan alabiliyorsun.
Sorun ya ekran kartının driveri ile ilgili ya DirectXi kurmadın yada eklentilerle ilgili.
alttaki linkten internet explorer için bir onarım yap düzelebilir