Bir başka nefis gerilim- korku oyunu. Mutlaka oynayın.
Call Of Cthulhu
- 1
- 2
Nerden bulacaz bu oyunu?
Nosferatu kadar korkunç mu?
Türkçe inceleme için bakınız: http://www.merlininkazani.com/co ... arth&TUR=%DDnceleme
Hele su vizelerim gecsin.Ne kadar oyun varsa oynayacm.
gercekten oynamaya deger. ben henuz oyunun yarisindayim. kilitli kasalarin sifrelerini bulmasi falan baya guzel olmus. ama AI(Yapay Zeka) BES PARA ETMEZ. kac kez AI aptalligindan faydalandim oyunda... cesetlerin hemen kaybolmasi da cok gicik... ama geri kalan ozellikleriyle de cok iyi. yaralanmalar guzel, saglik cantasi da...
Heyt be tam aradığım adam.Şu ilk kasa şifresini bir türlü çözemedim.Ay-Gün-Yıl kombınasyonunu ıstıyo kızının dogumgununn ama yapıom olmuyo.burdan bı cıtlatırsan cok guzel olur ılk kasa sıfresını pls :)
tam hatirlamiyorum ama kiz 10 yasinda.
bulundugun zamandan geriye 10 yil say. ve kizin dogum gunu de dunmus. sanirim ayin 6 si idi. kombinasyonu girmeye saat yonunde cevirerek baslayacaksin. suanda 1922 deyiz ayin 7 si ve subat. aslinda gunlukde hersey gayet acik. pasta tarifi gibi...
sonuc:saat yununde baslayacaksin. diger kasa sifreleri farkli olabiliyor
ay/gu/yil =2612
peki netten bu gibi oyunları indirmek mümkünmü
Cok saol walla.Ben de durmadan 2622 , 2722 , 2822 gıbı seylerı denıyor nıye olmuyo dıyodum.Orda kızın dogumtarıhını degıl dogumgununu gırıyormusum meger.Herneyse aksam ewe gelınce denerım saol yıne.
güzel bayanpeki netten bu gibi oyunları indirmek mümkünmüEvet mümkün..
Bittorrent, bitlord gibi paylaşım programları ve linkler var..Yalnız oyun dosyaları çok büyük boyuttadır..Sınırlı ve yavaş
ADSL ile indirmek zor ve uzun olabilir..Bu oyun, yani CALL OF CTHULHU Dark Corners Of The Earth için soruyorsan eğer download linkini biliyorum..
Ancak Chip forumdan bu linkleri veremem..Yasak..
Ancak MSN`den isteyene oyun linklerini verebilirim..
Arkadaslar bu oyunu oynayanlar bana yardım etsin.Daha oyunun basında evin içinden cıkamıyorum.2 anahtar bi cekmeceden not bide masanın üstünden kagıt okuyup aldım.Şimdi ne yapacam.
ufuksArkadaslar bu oyunu oynayanlar bana yardım etsin.Daha oyunun basında evin içinden cıkamıyorum.2 anahtar bi cekmeceden not bide masanın üstünden kagıt okuyup aldım.Şimdi ne yapacam.Bir şekilde evin mahzenine ineceksin. Şimdi tam hatırlamıyorum o bölümleri geçeli çok olduğu için. Şimdi ben Innsmouth kasabasında araştırma yapıyorum. Atmosfer gerçekten çok etkileyici. Çok başarılı bir çalışma gerçektende...Bu arada istersen Google'dan 'Walkthrough' sunu indirebilirsin Ufuks.
Sagol make-believe.Bi bakayım.
ufuksHele su vizelerim gecsin.Ne kadar oyun varsa oynayacm.Bende ozaman Ogame e coşucam.
İki oyun aldım godfather ve call of cthulhu yine pes 5 oynuyorum.Cünkü ikisinde de takılıp kaldım.
ufuksİki oyun aldım godfather ve call of cthulhu yine pes 5 oynuyorum.Cünkü ikisinde de takılıp kaldım.Ben de biraz oynayıp Godfather'ı daha sonra oynamak üzere oyun arşivime kaldırdım. Call of Cthulhu'yu ise oynuyorum acele etmeden. Kasa'nın şifresinde kaldım...
callofcthulhu oyunda 2 kasa şifresi istiyorum gönderirseniz sevinirim
ErayTsaçma birşey mişTarzın değil se saçma gelebilir. En azından 'tarzım değil' diye bilirdin.Bu oyun türünü bilen biliyor zaten.
tomb raider gibi bişeymi? yada resident evil?
samet1986tomb raider gibi bişeymi? yada resident evil?Horror, action-adventure türünde bir oyundur Call of Cthulhu.
Ben bu oyunu yıllarca bekledim. Lovecraft hayranıyım zaten. Ama maalesef bethesda oblivion gibi bunuda mahvetmiş.. Normalde grafikleri pek önemsemem ama bunda grafikler gerçekten kötü.. Yani mesela kaç yıllık oyun olan undyingden bile kötü.. Ayrıca oyun yapısı ciddi anlamda hantal, yavaş..
- 1
- 2