arkadaslar ben yeni üyeyim yanliz bu nedir ya, arkadaslar sorunları icin cözüm istemiş, ama maşallah adama pc'ni çöpe at git yenisini al denmis, bu bir arkadas oneri getirmis arkadas 80gb. disklerden,256 ekran kartlarından,p4'lerden bahsetmis sanirim bu arkadas bilgisayarci bilgisayar satmak istemis sorunu olan arkadasin sistemini inceledim cidden guzel bir makinası var arkadasimizin, sorununu cozmek isteyipte kısacasi yeni bir bilgisayar almasini isteyen arkadasada bir kac onerim olacak
1-AMD cpu'lar oyun makinalari icin tasarlanmistir evet belki isinma sorunu oluyor fakat buda su soğutmalı kasalarla rahatlıkla cözülebiliyor. p4 cpu'lar ise genellik is alanlarında kullanılması icin ideal islemcilerdir.
2- sorunu olan arkadasimizda ATI Redeon ekran kartı varmis, eger gercek bir oyuncuysan ekran kartı konusunda ATI denilince akan suların duracagini ve her oyuncunun hayellerini susleyen bir ekram karti oldugunu bilmelisin. evet belkide chipset'ten kaynaklana bilen bir sorun olabilir ama zannetmiyorum gerekli yamaları yapinca sorun olacagini
3-80 Gb. diskten bahsedilmis arkadaslar oyunun boyutu sadece 4-4,5Gb. server kurmuyoruz sadece oyun oynayacagiz.
bu arada bu oyunu bende makinama yukledim DVD'sini bende makinama kurdum, evet ilk deneme bolumunu rahatlikla gectim fakat asil bolume geldigimde arkadasin sorunundanda beter makinam direk reset atti ve sorunun fx5200'un kararsiz calismasi oldugunu bildirdi fakat vakit bulamadim daga sonra ama gerekli driverleri ve yamalari indirdim kurdugumda sorun olacagini zannetmiyorum.makinamda
amd2500
512 ram
128 gforce fx5200 vga
vs. vs.
arkadasim sen bence yamalari tekrar indir sitesinden ve kurmayı dene yada
adresinden gerekli driverleri bulabilirsin bu zor bisi degil eminim calisacaktir
yani kisacasi bence makinan muhtesem makinana guven
kolay gelsin iyi eğlenceler
Bu arada unutmadan biz daga oyunu kurup oynamaya calisirken 2006'nin 1. ceyreginde yani ilk 3 ayında pack'i gelecek oyunun bence biran once bitirmeye calisin oyunu yanliz sakin olun bence oynarken klavyelere dikkat:)