valla kaç defa bitirdim,
20 küsür de intel buldum, slow-motion ability de pek güzel ha :P
Call of Duty 4 atom bombasının atıldığı bölüm
- 1
- 2
arkadaşlar siz yanlış anlamışsınız başlığı açan arkadaş COD 4 Bölüm sonu diyeceğine cod4 atom bombası yazmış
Atom bombası bölümünde cobra helikopteri düşmeseydi şimdi gitmiştik ama işte "Vicdanı Sızlamasın Kahramanımızın..."
1.Biz Atom Bombasının Dumanını içimize çektiğimiz her "Sanise"(1sn,86 Sanise)Saniye olmadan ciğerinize girerse 5dk dayanabiliriniz bağışıklık sisteminiz yenilir savaşmadan bütün "U.S.M.C" Filosu izole edildi resmen.Sağ biz kalmadık bizden önce gidenler sağ kaldı.
2.COD4 Sonunda herkez ağlamıştır..Bundan kesinlikle eminim ama oynamayan bir insan(Sonuna Kadar)cevap yazmasın bu konuya.. tartışma çıkar yoksa :D
3.Ben 1 saat önce tekrar bitirdim Regular da oynadım MW2 kaldırmadı diye bir Vertex shader 3.0 hatası yüzünden hayallerim gitti 15 TL'sinde'de değilim zaten..
Helikoptere RPG atıyorum köprüdeyken ama yaklaşana kadar adamlar yanimiza geliyor adamları öldürsemde sürekli adam geliyor en sonunda BMM12(BM12 Yada tam bilmiyorum)Anti-Personel(Anti-helikopter olarakta görev yapar)
Benim en sevdiğim bölüm Kılık Değiştirdiğimiz bölümdü "The Sins Of Father" Bölüm açılırken bu lafı söleyen Gaz SSgt.Griggs'in cevabı küfürlü oluyor :D
arkadaslar helıkopter beklenen bır yer var oraayı gecemıyorum taktık verırmısını
ARKADAŞIM SENİN DEDİĞİN BÖLÜMÜ HATIRLIYORUM KAPTAN PRICEYİ LUNAPARKIN DÖNME DOLABININ CİVARINA BIRAK DAHA SONRA SEN İLERDEN GELENLERİ TEK TEK AVLA SAĞDAN SOLDAN GELENLER OLACAK ARDINDAN DÖNME DOLBINNIN YANINDAN HELİKOPTER GELİNCE KAPTANI AL YAVAŞ YAVAŞ YÜRÜ GEÇERSİ.
valla bende çok beğendiğim içib olumsuz yorum yapmayacağım 2 kere bittirdim çok beğendiğim için oyunu oyundaki bölümler süper ben en çok sniper lı elemanla birlikte gittiğimiz ve onu koruduğumuz bölümümü sevdim tabi sizin tercihleriniz değişiktir.
Arkadaşlar atom bölümünün sonunda yeni video açılırken "Sgt.paul Jackson STAUS = K.I.A " diyor yani killed in action yani aktividete öldü diyor.zaten gerçek hayatta nükleer bombanın atıldığı bölgede radyasyon oluştuğu için kimse yaşayamaz :D
Price değil Kaptan Macmillan. (böylemi yazılıyordu tam bilmiyorum)
ARKADAŞIM SENİN DEDİĞİN BÖLÜMÜ HATIRLIYORUM KAPTAN PRICEYİ LUNAPARKIN DÖNME DOLABININ CİVARINA BIRAK DAHA SONRA SEN İLERDEN GELENLERİ TEK TEK AVLA SAĞDAN SOLDAN GELENLER OLACAK ARDINDAN DÖNME DOLBINNIN YANINDAN HELİKOPTER GELİNCE KAPTANI AL YAVAŞ YAVAŞ YÜRÜ GEÇERSİ.
- 1
- 2