Atom bombasının atıldığı bölüm saçma olmuş bütün helikopterler düşüyor herkez ölüyor birtek biz canlı kalıyoruz oda ağır yaralı halde sürüklene sürüklene dışarıya çıkıyoruz biraz ilerledikten sonra ortalık beyaz oluyor ölüyormuyuz.yoksa birileri bizi kurtarıyormu anlamadım ismimiz SGT.Paul Jackson listede sadece bizim yaşadığımız belirtiliyor.
Call of Duty 4 atom bombasının atıldığı bölüm
- 1
- 2
ben oyunun sonundan etkilendiğim için olumsuz yorum yapmıycam =)
oyunun sonu çok güzeldi ya..kaptain price bize silah atıyor..bizde ZAKHAEV i vuruyorduk çok güzeldi ya...
arkadaslar helıkopter beklenen bır yer var oraayı gecemıyorum taktık verırmısınız
Helikopter bizi bir yerden almıyorkı bır cok bolumde bu var.Bıraz anlatırsan yardımcı olayım
vay borga abi sende başlamışsın CoD4 e.....başarılar....oyunun sonundan zevk alacaksın..ben kefilim...
Çoktan bitirdim bile. nerden baksan 3 hafta oluyor....
Borga-xÇoktan bitirdim bile. nerden baksan 3 hafta oluyor....öyle desene ya...
valla bende bitirdim bugün olumsuz hiçbişey yok..süper bi oyun ..
oyun harbiden on numara film gibi nakış nakış işleye işleye gidiyon hiç sıkılmadan müzikler eşliğinde adrenalin dolarak ordan oraya seyrü sefer =)) sniperla rüzgarıda hesab ederek atış yapmak helikopter pilotunu taa alnın çatısından vurmak =) finaldeki yaşayımmı yoksa hem kel hem fodul topsakal beni vuracakmı derken uzanan bi silah ve film gibi bitiş..
10 numara değil bence 1 numara.
süper oyun
kım ne derse desın butun ayarlar full oynadım kasılma filan yok. Zaten THGTR bıle oyunu öve öve bıtıremedı
arkdaslar oyun iyi güzel single bitirdik multiplayer oynayalım dedik.. multiplayeer tıkladıgımızda oyun açılır gibi yapıp iw3mp.exe diye hata veriyo ve kapanıyo.. bununla ilgili bilgisi yardımı olabilecek varmı
ark sorun cözdüm eger aynı sorunu olan varsa.Denetim masasının içine giriyoruz sonra ses var ona girerek sonrada ses kayıtları var ona girip Pencere içinde beyaz boşluğa sağ tık yaparak inaktifler varsa ona giriyoruz stero özelliğini aktifleştirince açılıyo.
woredijarkdaslar oyun iyi güzel single bitirdik multiplayer oynayalım dedik.. multiplayeer tıkladıgımızda oyun açılır gibi yapıp iw3mp.exe diye hata veriyo ve kapanıyo.. bununla ilgili bilgisi yardımı olabilecek varmıÖncelik çıkmış mevcut en son patch'i kurmalısın..
Sonra da "xfire" programı üzerinden server'lara girmeyi denemelisin..
arkadaslar Cod 4 te bnm de gecemediim bi bölüm var
hani abdye füzeler atilio altay daglari civarindan biz içeri girioruz ortalii daatioruz flen sora arabayla giderken kamyonlar gelio en son helikopter gelio ates edio köprüden düsüoz sora bi yol bulmamizi istio ben tekrar yola çikabiliorum ama gene düsüorum nasil olacak bi tktik verir misiniz? acil.....
bende oynamak isterdim ama sistem kurtarmıor:(
ben ps3 te oynadım oyunda süper,grafiklerde biraz kısa sadece
- 1
- 2