konu başlığında yazdığım gibi oyuna giriyorum new game diyorum ve hikayeyi anlatırken directx error diyor cod4 ün içindeki directx yüklü zaten bu konuya çözüm bulmak için 2 saat araştırma yaptım fakat bulamadım bilgisayarım dell inspiron 1525 dir. Bazı konularda bios ayarlarından falan düzeliyoır denmiş fakat bu pc bana amerikadan geldi.İlk geldiğinde vista yüklüydü ve cod4 sorunsuz çalışıyordu fakat xp ye geçinde dediğim hatayı vermeye başladı bu konu hakkında bana detaylı bilgi verirseniz çok teşekkür ederim son umudum burası burdanda cevap gelmesse denemiycem zaten...
Şİmdiden teşekkür ederim saygılar...
Call of duty 4 directx sorunu lütfen bakın....
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
13 mesaj
OP Taze Üye
13 mesaj
olmuyo baska bi secegimiz var mı?
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
351 mesaj
Sistemden oyunu tamamen kaldırın program filesden oyuna ait klasörü silin sisteme reset atın önce drectxi yeniden kurun sisteme tekrardan oyunu kurun sorun çözülmezse büyük ihtimalle elinizdeki kopyada sorun var yenisini edinin.
OP Taze Üye
13 mesaj
sudden strike 3 üde denedim o da aynen directx ile çalışıyor onuda açmıyor cod4 ü farklı bir cd dende yükledim gene olmadı sanırım sorun pc nin formattan geldiğinde oldu xp yüklendikten sonra.Directx i çalıştırmıyor bilgisayarım.Bunu yeni fark ettim çözümü ne olabilir?
Taze Üye
3 mesaj
beyler cod4 e yeni başladım atış bölümündeyim nasıl geçicez yardım plssss