Call Of Duty 4 Modern Warfare®

baraneker
18-08-2008, 20:15   |  #51  
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
199 mesaj

Bilgisayarım - Özellikler - Donanım - Aygıt Yöneticinde Ekran Bağdaştırıcıları'na çift tıkla altında eğer senin ekran kartının modeli yazıyosa sorun yoktur, eğer sarı bir tane işaret varsa ekran kartının driver'larını kurmamışsındır.

hacapit_53
18-08-2008, 21:16   |  #52  
Yıllanmış Üye
131 mesaj

arkadasım benım ekran bagastrcısının altında su yazıyo
VIA Chrome9 HC IGP

baraneker
18-08-2008, 21:46   |  #53  
OP Yıllanmış Üye
199 mesaj

Senin Ekran Kartının orada adı ve modeli yazmıyosa demek ki driverlarını kurmamışsın senin sorunun bu.

hacapit_53
18-08-2008, 21:49   |  #54  
Yıllanmış Üye
131 mesaj

nasıl kuracam pekı

baraneker
18-08-2008, 22:00   |  #55  
OP Yıllanmış Üye
199 mesaj

Cd'si varsa ordan, eğer yoksa kartın modelini google'a yaz orda driverları vardır.

hacapit_53
18-08-2008, 23:47   |  #56  
Yıllanmış Üye
131 mesaj

drıver yukledım fayda etmedı

baraneker
19-08-2008, 00:31   |  #57  
OP Yıllanmış Üye
199 mesaj

o zaman ekran'ın kapasitesi yetmiyodur ben zaten sırf bu oyunu oynayabilmek için yeni ekran kartı aldım 150 YTL'ye

hacapit_53
19-08-2008, 01:13   |  #58  
Yıllanmış Üye
131 mesaj

benım o sansımda yok benım pc laptop oldugu ıcın degısılmıyo

YasarS
19-08-2008, 02:26   |  #59  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 2
1,238 mesaj

Oyun güzel fakat senaryosu çok pis siyaset kokuyor.Dikkat edin hep belli bir din kesimi hedef alınmış

StatioN
21-08-2008, 10:01   |  #60  
Yıllanmış Üye
379 mesaj
ibrahim7892
kurdum oyunu 1280 1024 aa kapalı sekılde cok güzel bir sekılde oynadım.tamam grafik harkulade ama oyunda benı sıkan bir seyler var.basta konusu cok sacma ve cok sıkıcı.maximum güc hız pelerin olayınada sinirden deli oldum ustelık sıstemıde yoruyor.konusu bana göre 5 yasında bir cocuğun elıne kalemi alıp yazabileceği kadar basıt.nedir uzaylılar dünyayı basar bizim amerikalılar aslan ya uzaylıları kovalar dünyayı kurtulurlar.cok klıse bir hikaye 5 para etmez gözümde.
puhaha haklısın arkadaşımBeğendimönceki sayfalarda benimde crysise yorumlarım var fakat bu kadar güzel değil vallaAlkışKahkahaKahkahabu oyunu ben sadece Türk yapımı olduğu için destekliyorum fakat orasıda şüpheli crysis resmi sitesine giriyorum sitenin dili ingilizce ve Türkçe dil seçeneği yok!Crytek in orjinal sitesine giriyorum yine ingilizce site ve yine Türkçe dil seçeneği yok!Güya oyunu biz yaptık!!!bi site var dikkatimi çeken Türkçe olarak http://www.trcrysis.com/ oda resmi sitesi değil!Sizce de biraz garip değil mi?

Son Düzenleme: StatioN ~ 21 Ağustos 2008 10:03
Mustafa Akın
21-08-2008, 17:03   |  #61  
Mustafa Akın avatarı
Yıllanmış Üye
3,236 mesaj
YasarS
Oyun güzel fakat senaryosu çok pis siyaset kokuyor.Dikkat edin hep belli bir din kesimi hedef alınmış
Bi hatırlatsan? Merak ettim. Çok oldu oynayalı.

Konusuna saçma diyenler, ABD gelir kurtarır diyenler, sanki Call of Duty 4 de Arap oluyonuz ABD İngiltereye karşı savaşıyorsunuz. Beğenmedim O yönden karşılaştırmanız pek de mantıklı değil.

StatioN
22-08-2008, 01:04   |  #62  
Yıllanmış Üye
379 mesaj
mustafa91
Konusuna saçma diyenler, ABD gelir kurtarır diyenler, sanki Call of Duty 4 de Arap oluyonuz ABD İngiltereye karşı savaşıyorsunuz. Beğenmedim O yönden karşılaştırmanız pek de mantıklı değil.
evet gerçekten saçma arkadaşım crysisle call of duty karşılaştırılması mantıklı değil:) biri 2024 de [adamları zor ölen:)] bi bilim kurgu oyunu diğer ise günümüzden bi oyun!öncedende söyledim crysis i sadece biz yaptığımız için destekliyorum ki bizim yaptığımızda meçhul!yapmayın arkadaşım şunu crysis ile call of duty 4 nasıl bir tutulur?cod4 saklandığın objenin üzerinden yanından ya da herhangi bir noktasından çıkarıp düşmana bakmak büyük risktir kafan senin için hayati değerdedir çıkarırsan vurulma riskin çok fazla!büyük bi ateş altındasın o savaşın iliklerimize kadar işlediği bi oyun ama crysis te gir baba hız moduna istediğin gibi düşmanın üzerine yürü yapmayın arkadaşlar oyun zevkiniz bu mudur?

Son Düzenleme: StatioN ~ 22 Ağustos 2008 01:06
Mustafa Akın
22-08-2008, 19:29   |  #63  
Mustafa Akın avatarı
Yıllanmış Üye
3,236 mesaj

İki farklı tür oyunu karşılaştırmanızı doğru ve sağlıklı bulmuyorum.

baraneker
22-08-2008, 19:31   |  #64  
OP Yıllanmış Üye
199 mesaj

Ama sen haftalardır karşılaştırıyosun ne iş?

Mustafa Akın
22-08-2008, 19:43   |  #65  
Mustafa Akın avatarı
Yıllanmış Üye
3,236 mesaj
baraneker
Ama sen haftalardır karşılaştırıyosun ne iş?
Siz kendi kendinizle çelişiyorsunuz:

Call of Duty de Amerikan Donanmasının bir eri olarak oynayıp yine bir Arap ülkesine giriyorsunuz,

Crysis de ise ABD Özel Değişik Herneyse (bilim kurgu o, mantıklı mı diye düşünmeniz mantıksız bi kere, star wars acaba gerçek demek gibi bişey, oo luke skywalker nasıl da zıpladı öyle 5.ci filmde. bunu sorgulayamazsınız o bir bilim kurgu: kurgu ne demek biliyorsunuzdur herhalde) Koreye müdahale yapınca diyorsunuz niye ABD herşeye burnunu sokuyor, bıktık onların muhteşem askerleri olmaktan vs. diye yakınmıyor musunuz?

Crysis'i boş yere kötülüyorsunuz. Eğer Crysis'e adamlar o kadar para harcayıp bizle ilgili, yani bizim müdahale ettiğimiz bir oyun yapsalardı hiçbir yabancı TÜrk düşmanlığından dolayı o oyunu almazdı. Chipteki haberi okudunuz mu? Warhead i geliştirmek 15 milyon dolar mı ne almış. Şimdi düşünün, oyun Türkiyede yine 50 ytl olsa , ya da 40 dolar falan diyelim. Nasıl Çıkaracak parasını? Türklerin konu edildiği bir oyunu isterse 3 tane gtx280 li sistemde keyif alınabilecek bir oyun olsun, crysisin 100 de 1 i kadar tutulmazdı o oyun gavurlarda. Ne kadar düşman olduklarını bilmiyorsunuz ya da farkında değilsiniz. Ama bir Türk oyun yapar, aman da aman neden bizi konu edinmemiş, madem çok biliyo yapmasını bizi konu edinsin, mantıklı bişi olsun, bizim kültürümüzle ters öyle şeyler gibi düşüncelerle devam ederseniz size kimse oyun yazmaz. Bizim Yerli kardeşlerimiz de gider şirketini Almanya'da kurar siz de böyle kalırsınız. Call of Duty 5 çıksa da oynasak diye.

StatioN
23-08-2008, 02:54   |  #66  
Yıllanmış Üye
379 mesaj

kardeşim star wars a felan laf söyleyen mi oldu:)ha crysis ha star wars dicem olmıcak şimdi ama crysis in diğer sürümlerinde herhalde bunu dememiz mümkün olacak:)

mustafa91
İki farklı tür oyunu karşılaştırmanızı doğru ve sağlıklı bulmuyorum.
arkadaşım şimdi crysis bi fps oyun değil mi?Call of Duty 4 de yarış oyunu mu?:)oda fps arkadaşım nasıl farklı tür oluyor konuştukça batıyosun sen:))))))) bence yazmaya biraz ara ver sen arkadaşım:))
crysis i acaba kişisel olarak kaç kişi orjinal aldı çok merak ediyorum!daha da merak ettiğim konu mustafa felsefe yapıyosun 15 milyon dolar felan acaba sen crysis e 50 ytl vedin mi:)bide saol aydınlattın bizi neden Türk askerleri ile oynayamıyoruz diye:))sen olmasan kim aydınlatcaktı yav:)kardeşim alınma bunlar şaka espri ama kendi kendine bi varsayım kurmuşun demişsin
mustafa91
niye ABD herşeye burnunu sokuyor, bıktık onların muhteşem askerleri olmaktan vs. diye yakınmıyor musunuz?
acaba bunu nerden çıkardın bunu da merak ediyorum valla:)biz bilmiyor muyuz ki o 15 milyon dolar paranın nerden geldiğini????o yüzden de askerlerin amerikan olduğunu??yapma arkadaşım savunduğun oyununla ilgili biz üstte seni cümlelerimizle köşeye sıkıştırmışız sende aynısını bize yapmaya çalışıyorsun ama saçma sapan bi şekilde bize çıkıp demişsin ki ' amerikan olmaktan yakın mıyor musunuz?'sonrada bu sorunun cevabından emin bi şekilde(yani bizim evet diyeceğimizi düşünerek)pat diye cevap yazmışın:))kardeşim biliyoruz biz neden amerikan askeri olduğumuzu o yüzden yakındığımız felan yok!bizim yaptığımız şey iki fps oyununu karşılaştırmak  fakat benim gözümde crysis senaryo olarak oynanış olarak çok basit!hani olur ya mortal combat gibi oyunlarda dövüşme özelliğiniz vardır ama bunun yanında bide özel gücünüz vardır.aynen o şekilde işte crysis savaşma özelliği var bide özel güç olarak giysinin fonksiyonları var:)atari oyunundan(mortal combatdan)farkı 3 boyutlu olması be kardeşim:)))fakat cod4 öyle değil işte savaşı tamamen son derece gerçekci bir şekilde hissediyor insan mesela bi düşmanı vuruyosun öldüğünü sanıp arkanı dönüyosun fakat düşman yerden zorla uzandığı silahıyla yattığı yerden yaralı olarak ateş ediyor aynen gerçekte olduğu gibi!birazda ingilizcen varsa cod4 harika bir oyun mesela tim arkadaşlarınızla bi evde sıkıştın kaldın etrafın düşmanla çevrili timindeki adamlar dışardaki bilgiyi veriyorlar mesela tam kapının ağzında bir lav atan düşman olduğunu bildiyorlar bu mükemmel ve yanınızdaki arkadaşlar diğer oyunlardaki gibi dantel görevi görmüyorlar onlarda düşman öldürüyorlar onları korumak ayrı bi zevk bu arada sadece abd li değiliz aynı zamanda ingilizde oluyoruz;)
bide dikkatimi çekti işi siyasiye bindirmişin yok ne kadar düşmanımız olduğunu bilmiyosunuz farkında değilsiniz şöyle böyle.arkadaşım sen mossad dan felan mı çıktın geldin:)))))emin ol tarhimize benimde ilgim çok büyük fakat bu konuyu siyasiyi karıştırma hiç çünkü işin içinden çıkılmaz bir hal alır.haa işime gelmediği için diyorum sanıyosan buyur siyasiye gir başlayalım sayfalarca yazışmaya beni bozmaz ama dediğim gibi herkesin düşüncesi farklıdır kardeşim iş sarpa sarar;)şimdi istersen konuyu dağıtma iyice:)

Mustafa Akın
23-08-2008, 21:15   |  #67  
Mustafa Akın avatarı
Yıllanmış Üye
3,236 mesaj

Bundan sonra cevap vermeyeceğim. Tamam köşeye sıkıştım crysis oyanayacağıma euro truck simulator oynarım, ya da hunting unlimited ya da chicken invaders. Nasılsa hepsi aynı tür oyun düşman öldürüyorsun.

Cevap vermenize gerek yok, kendi aranızda COD4 ü tartışın siz.

StatioN
24-08-2008, 02:09   |  #68  
Yıllanmış Üye
379 mesaj
mustafa91
Bundan sonra cevap vermeyeceğim. Tamam köşeye sıkıştım crysis oyanayacağıma euro truck simulator oynarım, ya da hunting unlimited ya da chicken invaders. Nasılsa hepsi aynı tür oyun düşman öldürüyorsun.

Cevap vermenize gerek yok, kendi aranızda COD4 ü tartışın siz.

BeğendimAlkışBeğendimAlkışBeğendimAlkış
KahkahaKahkahaKahkaha

Well
24-08-2008, 19:58   |  #69  
Yeni Üye
25 mesaj

Gerçekten çok güzel oyun, Easy Bölümünü 4 saatte tamamlamştm , oyunun sonu çok dramatik ve oyunun 5. serisini heyecanla bekletecek bi son yapmşlar

ozer_ozcelik
18-09-2008, 14:30   |  #70  
Taze Üye
5 mesaj

Arkadaşlar YARDIM edin.Azerbeycandayım game saved olduktan sonra adamlar delı gıbı tarladan gelıyor sağdan soldon ortadan ve benım 7 ucak hakkım var ucakları kullansam bıle adamlar delırmıs olmeye gelıyorlar ben veteranda oynuyorum oyunu :) ve aynı zamanda (get to lezz)3:30 dk verıyor helıkoptere yetısmem lazım yetısemıyorum adamlar ındırıyor tam 6 saat aynı bolumu oynadım kafayı yıcem gecemedım YARDIM EDIN.bU bolumu nasıl gectınız arkadaslar hangı yolu ızledınız ya buraya yazın yada ozel mesah atın maıl atın yardım edın valla.

Mustafa Akın
18-09-2008, 16:22   |  #71  
Mustafa Akın avatarı
Yıllanmış Üye
3,236 mesaj

Adamların gelmediği bi taraf var, o yöne gitmelkisin aşağı doğru giderken yanılmıyorsam solda ordan kimse gelmiyor 1 dk 50 sn kala helikopterde olu8yorum hatta diğerleri gelsin diye bekliyorum

ozer_ozcelik
18-09-2008, 17:15   |  #72  
Taze Üye
5 mesaj
mustafa91
Adamların gelmediği bi taraf var, o yöne gitmelkisin aşağı doğru giderken yanılmıyorsam solda ordan kimse gelmiyor 1 dk 50 sn kala helikopterde olu8yorum hatta diğerleri gelsin diye
DOSTUM WALLA SAĞDAN SOLDAN HER YERDEN DELI GIBI ASKER GELIYOR 3 UCAK DARBESINDEN SONRA 2.20 SN KALA ILERLEYEBILIYORUM 2.KISIMDA ASKERLER HEM SAĞDAN HEM SOLDAN CIKIYORLAR NE YAPTIYSAM YARAMADIM BARIKATI.HARBIDEN YAW SAATLERDIR OYNUYOR HATTA 2.20 DAKKA SONRA SADECE SAĞ TARAFTAN ADAM GELMIYOR EWIN ICINE GIRIYORUM AMA GENE KARSIDA ADAMLAR YANI O TEPEDEN ASYA INMEM OLANAKSIZ...LUTFEN yardım edın....

Mustafa Akın
18-09-2008, 17:36   |  #73  
Mustafa Akın avatarı
Yıllanmış Üye
3,236 mesaj

Evin içine girme haritanın en soluna doğru git uçak falan kullanmana da pek gerek yok orda durmadan ilerliyorum ben

ozer_ozcelik
18-09-2008, 17:43   |  #74  
Taze Üye
5 mesaj
mustafa91
Evin içine girme haritanın en soluna doğru git uçak falan kullanmana da pek gerek yok orda durmadan ilerliyorum
DOSTUM EN SOLUNDAN GITTIGIMDE ALTTA 3 AKSER WAR UCAKLA ONU OLDURUYORUM AMA ORDAN KOSARKEN SAĞ TARAFIN ASKER KAYNIYO ORDAN INDIRIYOLAR YOLDA...YAW WALLA HER YOLU DENEDIM NASIL GECTINIZ ORAYI DELIRCEM MSN YAZSANA BANA OZELDEN EKLEYIM SENI..

Mustafa Akın
18-09-2008, 17:46   |  #75  
Mustafa Akın avatarı
Yıllanmış Üye
3,236 mesaj

Ben dedğim şekilde geçtim en kolay yolu o , uçak çağırmak için o kadar bekleme, 3 asker için uçak mı çağırılır, süngünü tak ve sapla :P durmadan koş. eline ak47 ya da g4 müdür nedir onu al, dümdüz ilerle çatışmaya girme ben öyle yaptım. Ve 3.seviyede yaptım bunu