Yeni sistem aldımda sizce Cod4 ü mü yükliyim Cod 5 i mi?
Call of Duty 4 mü Call of Duty 5 mi?
call of duty 4 modern warfare daha güzel . activision da anlamış ki 2sini çıkartıyor :D
Şöyle bir tavsiye veriyim: İkisinide yükle bak hangisini beğeniyorsan ona devam et. Benim seçimim Modern Warfare ancak bu seçim kişiden kişiye değişir. Çünkü ikiside senaryosu çok farklı oyunlar.
Bence ikisi de oynamaya değer yükle ikisini de ama illa birini yükleyeceğim diyorsan COD 5 daha çok hoşuma gitti benim...
Cod 4 bence daha iyi. Cod 5 en iyi WW2 oyunu olabilir ama 10 senedir oyun oynuyorum 10 sene sonra hala WW2 oynamak bana sıkıcı geliyor.
call of duty diğer bölümlerini oynadıysan call of duty 5 de oyna onda savaş bitiyor
zaten call 4 ile 5 bitirmen çok fazla zamanını almaz iyi oynuyosan top.11 saatte bitiyo rahat
Multiplayer olarak cod4 daha zevkli. fakat CoD WaW harita paketleri ile gelen zombi modu gerçekten bağımlılık yapıyor ;)
ikiside farklı zaman dilimlerinde geçen oyunlar.grafik açısından cod5 daha iyi gibi görünüyor.
makinen yetiyorsa 2'sinide alıp oynamanı tavsiye ederim.
ben cod 4 ü tercih ederim .cok beğendiğim için üst üste 3 kere bitirdim.fakat modern walfare 2 de muhteşem bişe ben dışarıda oynadım ama çok iyi idi.oynamaı tavsiye ederim
Call of Duty 4: Modern Warfare
sıktı artık bu dunya savasları birazda modern warfare :)))
COD 4 tavsiye ederim multiplayerde oynamayı düşünüyorsan cod5i multiplayer oynamadım henüz onla ilgili bir fikrim yok fakat grafikler ve oyun içeriği açısından single player modunma cod5in cod4 ten daha üstün olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim.
BENCE CALL OF DUTY 4 MW 3 TEN SONRA EN İYİSİ :D