Arkadaşlar oyun oynarken tuşların işlevi kendi kendine değişiyor, ileri gitme tuşu bomba atma tuşuna dönüşüyor ama oyun menüsünde controlsde tuşlar düzgün gözüküyor acaba bu sorunu nasıl düzeltebilirim.
Call of duty 5 sorunu
saintbu oyundan ziyade klavyede olabilir aklıma gelen f ve Q klavyenin arasındaki farklardan ortaya çıkar diye düşünüyorum eğer Q kullanıyorsan Q'ya çevirip deneyebilirsin.Öle birşey değil oyunun başında tuşlar düzgün ama sonlara doğru tuşlar değişiyor.Son Düzenleme: murat3218 ~ 15 Ocak 2009 15:49
Virüs olmasıda imkansız...
Bilgisayarımda
Kaspersky internet securty 9
Spyware Doctor 6
Spybot
Norton Security Scan
Mevcut ve sonuç her programda taratmamda temiz.
oyunun tuş ayarlarını default al
carl246oyunun tuş ayarlarını defaultOnu da yaptım ama olmadı
murat3218Virüs olmasıda imkansız...way maşallah :)
Bilgisayarımda
Kaspersky internet securty 9
Spyware Doctor 6
Spybot
Norton Security Scan
Mevcut ve sonuç her programda taratmamda temiz.
Oyun eğer korsansa bir ihtimal yapabilir... save leri yedekleyn başka bir call of duty 5 alın tanıdığınızdan... birde öyle deneyin
ekran klavyesi tuş ayarlarıyla oynanmış olabilir mesela enter tuşunun özelliğini space tuşuna alınmış olabilir ekran klavyesini kontrol et olmassa oyunu uninstal yap baştan kur ekran klavyesini gelişmiş klavye moduna al birde gelişmiş klavye modunda dene
ben böyle bir sorunla karşılaşmadım.
başka bişey dicem, oyun bittikten sonra tekrar solo game e gir. en altta zombi bölümü var oyna onu silahsız nazi zombileri sığınağını yıkarak içeri girmeye çalışıyo öldürkce puan kazanıyosun kazandıkca silah alıyosun ama biyerde sıkıştırıyolar mutlaka