arkadaşlar oyunu yükledim açamıyorum
şöyle bişeyler diyo
call of duty 5
directx 9 u sil tekrar yükle...
merhaba arkadaşlar ben bilgisayarıma call of the duty 5 sorunsuzyükledım ne bir hata verdi nede error..direk yükledım oyunuaçtım...buraya kadar gayet iyiydi.oyunun ana menüsünde çok hızlıydıyani maus hareket ettirince hiç kasma yapmıyordu..ilk bölümden itibarençok şiddetli bir kasma yapıyor..
mesela adamın silahını yere tutuncaharıka bir şekilde oynatıo hiç donma yok so hız oynuyorum. ama etfafabakıcam zaman adamlara saldırcam zaman çok kasıyor.yanı adamın kafasıyukardayken ateş ediyorum 1 sny sonra yapıor ama adamın kafasını yeretuttugum zaman hiç bir sorun yok son hız oynuyorum acaba bunun sorununedir..bilen varsa lütfen cevaplarınızı bekliyorum...
bilgisayara format atalı 2 ay oldu o zamandan beri hiç bir sorun yokduancak call of the duty 2 yükledım aynı sorun ondada var oyununiçindeyken aynı agır oynatmayı oda yapıor ancak onda grafikleri kısdımsorun kalktı.. ancak cod5 sorun hala devam ediyor
benbilgisayarı aldıgım ilk gün call of the duty 4 yükledım ve hiç kasmaveya donma yoktu ancak şuan hala var ve girdigim zaman aşırı kasmayıoda yapmaya başladı acaba sorun ney lütfen bir yardın edin
bilgisayarımın özellikleri
Intel(R)Core(TM)2Duo CPU
E4600 @ 2.40 GHz 1.00 GB RAM
ekran kartı modelim de NVIDIA GeForce 7300 SE/7200 GS
merhaba arkadaşlar ben bilgisayarıma call of the duty 5 sorunsuzyükledım ne bir hata verdi nede error..direk yükledım oyunuaçtım...buraya kadar gayet iyiydi.oyunun ana menüsünde çok hızlıydıyani maus hareket ettirince hiç kasma yapmıyordu..ilk bölümden itibarençok şiddetli bir kasma yapıyor..sisteminiz yetersiz..ekran kartı özellikle..1 gb ram almalısınz..512/128 bit bi ekran kartı yada bütçenize gore 1gb/256 bit bi ekran kartı almalısınz..eger vista işletim sistemi kullanıyorsanızda en az 2 gb ram olmalı zaten rahat oyun oynamak adına..
mesela adamın silahını yere tutuncaharıka bir şekilde oynatıo hiç donma yok so hız oynuyorum. ama etfafabakıcam zaman adamlara saldırcam zaman çok kasıyor.yanı adamın kafasıyukardayken ateş ediyorum 1 sny sonra yapıor ama adamın kafasını yeretuttugum zaman hiç bir sorun yok son hız oynuyorum acaba bunun sorununedir..bilen varsa lütfen cevaplarınızı bekliyorum...
bilgisayara format atalı 2 ay oldu o zamandan beri hiç bir sorun yokduancak call of the duty 2 yükledım aynı sorun ondada var oyununiçindeyken aynı agır oynatmayı oda yapıor ancak onda grafikleri kısdımsorun kalktı.. ancak cod5 sorun hala devam ediyor
benbilgisayarı aldıgım ilk gün call of the duty 4 yükledım ve hiç kasmaveya donma yoktu ancak şuan hala var ve girdigim zaman aşırı kasmayıoda yapmaya başladı acaba sorun ney lütfen bir yardın edin
bilgisayarımın özellikleri
Intel(R)Core(TM)2Duo CPU
E4600 @ 2.40 GHz 1.00 GB RAM
ekran kartı modelim de NVIDIA GeForce 7300 SE/7200
NOT:ekran kartınızın en güncel versiyonunu yükleyiniz yüklemediyseniz..!Son Düzenleme: D3wiL18 ~ 25 Eylül 2009 20:40