Gerçekten Her İnce Detay düşünülmüş . Crysis ,Crysis diyen Arkadaşlarım Özellikle İzlerse sevinirim Ama dikkatli izleyin Detaya Dehşet özen gösterilmiş. Buyrun.
Call of Duty 6 Modern Warfare 2 Gameplay [HQ]
Bu forum kilitli bir forumdur. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.hakkaten bomba bişey olacak bizde oynayacaz inşallah .sistemim kesin kaldırır bu oyunu(%100)
yalnız arkadasım video yüklenemedi diye uyarı veriyor açılmıyor video?
Ben oynayamıcam size iyi oyunlar :P Ayrıca Moderwarfare 2 ( Mirrors Edge gibi ) yeni bir çağ...
Başlatıyor ... Tabi bu oyunu Xp de oynamak Rezillik olur
Sadece bunun için Windows 7 ye geçmek şart pc kaldırsa geçcem ama pc ModernWarfare 2 yi kaldırmıcak
Ama tavsiye bence pcnız bu oyunu kaldırıyorsa Windows 7 de directx11 de deneyin... Süper olur ya :S
valla ben vistada oynıycam kaldırır benim yeni canavar:D
ben sistemte minumum ları kaldırır
Yok Yok O kadar Korkmayın. Call of duty 5 te benim makinada full detayta tekledi biraz, Sonra call 4 modern oynayım dedim, Hiç kasmadı. Cünki modern serilerinde çok fazla shadows ve antialiasing istemiyor. Bu yüzdende makinalarınızı çok zorlayacagını sanmıyorum. Saglam bi 512 ekran kartı varsa e işlemcide çift çekirdek se çok fazla yoracagını sanmıyorum :)
ya süper ben bu oyunun hastasıyım müthiş olmuş bu modern sawaslar çok ii oluyor.
cod 4, cod 5 ve crysis warhead son çözünürlük aynı anda oynadım hemde xp benim pc