Arkadaşlar şurasını geçemedim bir türlü benden ne isteniyor anlayamadım :( Yardım istiyorum.. Captan ölüyor ama benim yapmam gereken nedir.
Call Of Duty 6 Sorunu
- 1
- 2
orda bekle soap sana plan b diyecek yakıt deposunun oraya c4 kurdun ya onu patlatacaksın biraz bekle sonra ağır çekimde adamları indireceksin
Hangi tuşla patlatacağım arkadaşım..
Arkadaşlar patlatamadım bir türlü :S Hangi tuş biri söyleyebilir mi..
McTavis sana ''Roac Let's Plan B" dediğinde direk olarak eline c4 kumandası geliyor.
Evet geliyor fakat nasıl patlatacağım onu bulamadım :S
YA HERKESE VERİYORLAR OYNA DİE OYUN BÖLE EZL OLUY:)
Olmuyor ne kadar tuş varsa hepsini denedim ama hiçbirisi işe yaramadım :S
Yahu orada kabak gibi açıkta durmayacaksınız. O resimde bulunduğunuz yere kadar çıkmayın. Çökerek, biraz daha geride saklanın. Orada yüzbaşı size "Roach, go to Plan B" diyecek. O zaman da elinize C4 patlatıcı gelecek otomatik olarak. Siz de patlatacaksınız. Düşmanın dikkati patlamaya dönünce, çatışarak beraber kaçacaksınız.
Yahu orada kabak gibi açıkta durmayacaksınız. O resimde bulunduğunuz yere kadar çıkmayın. Çökerek, biraz daha geride saklanın. Orada yüzbaşı size "Roach, go to Plan B" diyecek. O zaman da elinize C4 patlatıcı gelecek otomatik olarak. Siz de patlatacaksınız. Düşmanın dikkati patlamaya dönünce, çatışarak beraber kaçacaksınız.Bilgilendirme için teşekkürler, sonunda :)
orda sol mouse tıklayacaksın, yavai çekim olacak düşşmanları öldüreceksin
Bende geçememiştim orayı arkadaşın paylaşması iyi olmuş paylşım için sağolun
pardon görmemişim :) önemli değil.
cipenzo sen öl yaa.git frmtr de takıl :D heryere büyük yazmışsın.capslock un mu basılı kaldı nedir???
arkadaşım bu arada buralarda takılırsan umutsuzlanma ama act3 de fena takılırsın söleyeyim.Özellikle Whisky Hotel de kitlnirsin gibi :))
Recruit de mi oynuon???
cipenzo sen öl yaa.git frmtr de takıl :D heryere büyük yazmışsın.capslock un mu basılı kaldı nedir???arkadaşım bu arada buralarda takılırsan umutsuzlanma ama act3 de fena takılırsın söleyeyim.Özellikle Whisky Hotel de kitlnirsin gibi :))
Recruit de mi oynuon???
yok moruk ya iş yerinde kullandığım programda büyük harflar kullanmak zorunda olduğumdan unutuyorum buraya yazarken ama nie ölyiim ben ya:)
micro kullanıyoruz ne yapalım yani yazmıyalımmı buraya:)))
- 1
- 2