Peki sizce turkiyede CoD6 nin etkisi CoD4 kdr etkili olurmu trailerlar ole gosteriyor peki siz Orj. mi alırdınız yoqsa korsanamı yonelerdınız bır cok kısı orj. der fakat korsan alır bunun nedenı ucuzculuk tamam bir yerde guzel oluyor ucuzculuk ama her zaman ucuza kacmak ıyı degıldır ıngılterede korsan cd aldı dıye 4.300 trılyon ceza kesılmıstı nedenı ıse dıger ulkelerın bıze gore daha az korsan oldugu sızde korsana dur dıyıp orj. almaya bakın hea ben o kdr para bulamam dıyosanız alın
Call of Duty 6
- 1
- 2
senin sölediğin inqiltere de acaba insanların kazandıqı para kadar aynı şartlarda qünümüz türkiye için aynı paraları alan kac insan war..?
korsana karşı olmak tabiki qüzel bise bi emeqin tam karşılıqını werip orjinal almayı herkes ister ama..!!!
cod 6 mı? modern warfare 2 denmi bahsediyorsunuz?
eet Call of Duty 6 modern warfare 2 cod 4 un devamı oldugu ıcın Call of Duty 6 dıyoruz her ıkı sekılde yazsanda call of duty 6 yaz veya mw 2 veya modern warfare 2 sonucta cod4 un devamı xD hea su 300 tl butcem war dedım yanlıs yazmısım prdn
oncelikle cod 6 deil cod uda yok sadece modern warfare 2. ve evt bence okadar alırlar.
param olsa işim olmaz korsanla falan ama türkiyede oyuna bütçe ayıran insan sayısı antartikada yaşayan panda sayısından daha azdır.Oyuna kadar daha çok ihtiyaç var karşılanacak.
Ki babama gidip baba oyun alcam 100 lira versene diyemem :))
ben alsam orjinalını alırım. ve bole düşünmen hosuma gitti :D
Aslında herkes Haklı bu iş bole gelmıs bole gıdıcek sanatcılar da bole olmustu korsana engel ıcın parayı azaltılar sanırsam 3 yıl sonra oyunlar ıcın de bu gecerlı olcak
ingiltere avrupa ve dünyada refah ve gelir seviyesi en yüksek ülkelerinden biridir... dolayısı ile orada böyle bir ceza son derece normal.. keşke bizim ülkemizde de insanların gelir seviyesi yüksek olsa ve ona rağmen, korsan alanlara ceza verilse...
Aynn ama turkiyede korsanlık %90lara warmıs
keşke be okulum da ben gibi orjinal oyun alabilecek bir suru cocuk var. bende anlamıyorum bunları.
indirmek? demo ya izin verirler ancak full oyun indir diyen sitelerde oyun arızalı olur zatn.
aman salla torrent iş deil.
nerden indireceğiz ozaman? bugüne kadar çok oyun indirdim hiç de sorun çıkmadı.
Peki byler günde 2 tl aslak bunu 1 tl sini kenara koysak hıc umursamasak oyunlar 2 ayda bır cıksa 60 gunde 60 TL yaparsınız ufak tefek paraları kenara koyun bırıkır mrk etmeyın 1 tl 1 tl bırıktırcem dıyede babanızdan 1 tl ıstemetın bu yasta xD