Call of Duty 7 duyuruluyor!

Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.
secrex
01-05-2010, 23:28   |  #26  
Üye
Teşekkür Sayısı: 0
78 mesaj
Alıntı: beckahma  
Aynı oyunu sen yap, sende bin özel uçağa. Adam biz üzülmeyelim diye hayatını kötü koşullarda geçirecek değil ya?
Oyunu oynarken güzel demek kolay ama yapan adam özel uçağa binince mi sorun oluyor? Yoksa korsan oyun satıcılarının oyunu tekrardan yaptığını falan mı sanıyorsunuz?
Yahu kardeşim, bana ne, ben orjinal oyun almayın mı dedim. Ben orjinal oyun alana karışıyormuyum. İkide bir her forumda böyle orjinal oyun almaya teşvik eden insanlar mı olmak zorunda... Adama almıyorum diyorum, hala size değmez ama yazayım yine de diyor. Yazma kardeşim, istemiyorum. Almıyorum. Bunları söylüyorum. Herkes herşeyin farkında, benim söylediğim, ikide bir birilerinin çıkıp, orjinal oyunun bitmek tükenmez ! nimetlerinden bahsetmesinden sıkıldım. Alan zaten alıyor,almayan almıyor. Bu kadar!

beckahma
02-05-2010, 00:01   |  #27  
beckahma avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
1,052 mesaj

Ben sizden ne almanızı istedim ne de almaya teşvik ettim. Birisi kullanıyor birisi kullanmıyorsa o onların seçimidir ve saygı duymak gerekir her zaman. Ama ben o adamın kazandığı parayla ilgili konuşmanızı yanlış buluyorum. Öyle bir yazmışsınız ki sanki adam oyunu üretmedi oyun gökten indi o adama adamda havadan para kazanıp uçağa biniyor. İşin birde arka yüzü var bu oyunlar uçarak gelmiyor.

secrex
02-05-2010, 17:01   |  #28  
Üye
Teşekkür Sayısı: 0
78 mesaj

Neyse bu mevzu çok uzadı. Burada kapatmak en iyisi, dediğiniz gibi herkes kendi seçimini yapar, alır veya almaz. Uzatıp birbirimizi kırmayalım.