orda reznovun yanına gideceksin diye hatırlıyorum
Call of duty 7 Kulübü
- 1
- 2
abi ben oyunu oynamadığım halde banada öyle geldi bi yerde devamlı adam çıkıp duruyosa ordan tüycen o adamı takip edip
Oyunu biligisayarıma kurdum ve bu hatayı alıyorum
"Video card or driver doesn't support separate alpha blend glow will be disabled"
litfen çözüm bulmaya çalışın arkadaşlar
Sistemim :
Win7 ultimate 32 bit
İşlemci : İntel (R)Pentium(R)4CPL2.80GHz(2CPU) 2.6GHz
ekran kartı : GeForce FX 5700 Top Bellek : 652MB
Bellek: 1792MB
DirectX 11
Dxdiag yazdım baktım sanırım bunlar yardımcı olur size
Driver güncellemeyi dene, burdan ekran kartını seçip driveri indir.
http://www.nvidia.com/Download/index.aspx?lang=en-us
Bende kasıyor call of duty black ops :( İşlemcim:AMD Athlon II x2 220 Processor Ekran Kartım:1 GB ATI HD 4350 RAM:4 GB neden kasıyor olabilir ???
abi google cod7 çözümleri yaz çıkar
bölümü baştan başlat reznov oraya geldiğinde sende yanına git ve kapı patlayacak ordan 3 kişi çıkacak onları vur sonra rezznov zaten hareket etmeye başlıyor
Yanına gidiyorum o devamlı orda bekliyor gelenleri öldürüyor allah aşkına bu bölümü geçen yokmu oyunu bitirdiğini yazanlar var bir yardım eli uzatsın rica ediyorum saygılar...
abi ben oyunu orjinal aldım rusya çevirmeli olarak kurdum pcye 3-4 hafta sonra ram yükselttim eskiden 2 gb di şimdi 4 gb steamden oyunu açmaya çalıştığımda şöyle bi yazı geliyor.
Your computer appears to have changed since the last time you ran Call Of Duty.Would you like the game to configure itself optimally for your new hardware?
This is recommended for most people.
It will change your system settings but not your controls.
ve oyun açılmıyor lütfen yardım et.
bölümü baştan başlat reznov oraya geldiğinde sende yanına git ve kapı patlayacak ordan 3 kişi çıkacak onları vur sonra rezznov zaten hareket etmeye başlı
Evet kapı patlıyor gelenleri öldürüyoruz ve reznov antika motorun orda bekliyor sürekli ilerlemiyor baştan deniyeceğim bakalım görüşürüz.
abi ben oyunu orjinal aldım rusya çevirmeli olarak kurdum pcye 3-4 hafta sonra ram yükselttim eskiden 2 gb di şimdi 4 gb steamden oyunu açmaya çalıştığımda şöyle bi yazı geliyor.ramini değiştirince oyun yeni birşey algılamış olmalı ve driverini yükle diyor veya sistem ayarlarınla oynaman lazım ama sorunu çözeceğini sanmıyorum bence oyunu baştan kurYour computer appears to have changed since the last time you ran Call Of Duty.Would you like the game to configure itself optimally for your new hardware?
This is recommended for most people.
It will change your system settings but not your controls.ve oyun açılmıyor lütfen yardım et.
bende o bolümde takıldım ya adamları ha bire öldürüyorum reznov orda takılyor kendisi bişey yaptığı yok
çözdüm arkadaşlar reznovun olduğu yerde 2-3 tane koli ve kutular var onlara ateş edince ordan çıkıo sıkışmış heralde orda oldu . gidiyo kaynakla kapıyı açıo bende silahı alıom devam ediom.
Benin sorunum oyunu açıyorum ve donmaya başlıyor ve press any keyde kalıyor.
- 1
- 2