Arkadaşlar oyun çıktığından beri sürekli hakkında konular açılıyor kimi bölüm geçemedim kimi birşey anlatıyor kimide takılma sorunum var ha bide sistemimle bu oyunu oynayabilir miyim diye soranlarda var ben bu sebeplerden dolayı bu konuyu ve kulübü açmayı gerekli gördüm oyunla ilgili herhangibir sıkıntısı olan varsa buraya yazsın konuya 1 haftada birşey yazılmamışsa konu canlandırılabilir istediğiniz her an her şeyi yazabilirsiniz...
Forumun düzeni açısından lütfen Call of duty 7 konulu sorunlarınızı buraya yazınız...
Call of duty 7 Kulübü
- 1
- 2
tabi karışçak çünkü elimde bomba haber var oyuna girin karşınızda bir televizyon varya spaceye basın adamımız kurtuluyor arkadaki bilgisayara girin ve bilgisayara doa yazın ve yeni bir oyun açılsın...
abi ben almadım daha güzelmi hakkat neden korkuyon bişey olmaz
Gizli oyunları yeni mi öğreniyorsunuz ?! :D
Tekrar bilgisayar yanına gidin;
DOA yazın Deads Ops Arcade adında bir oyun geliyor.
Hello Sailor yazınca ise Zork adında ki bir oyun sizi karşılıyor.
___
Ve arkadaşım zombi modunu sen bi oyna ilerki bölümlere kadar. 3 gün kat edip kapatmak yerine bi, 20 gün dayan. Bak gör değişik mi değil mi.
abi zombi ekran dan fırlayıp ısırcak değilya benim başıma geldi stalker cop oynuyodum harita geniş git git dalmışım aniden ekrana bi yarantık çıktı sandalyeden geriye üçlü burgulu atlayış yaptım bide suratı tam ekrana yapıştı aniden eğer cod orasını oynıcaksanız hasta bezi takın her ihtimale karşı ben düştüm sizde başka durumlar olmasın..
Gizli oyunları yeni mi öğreniyorsunuz ?! :Dbende gizli oyun açılıyor fakat başlatamıyorum
Tekrar bilgisayar yanına gidin;
DOA yazın Deads Ops Arcade adında bir oyun geliyor.
Hello Sailor yazınca ise Zork adında ki bir oyun sizi karşılıyor.
___
Ve arkadaşım zombi modunu sen bi oyna ilerki bölümlere kadar. 3 gün kat edip kapatmak yerine bi, 20 gün dayan. Bak gör değişik mi değil mi.
zombi modunda ne yenilikler var açıklarsan iyi bir paylaşım olur
Silah upgradeleri farklılaşmış. Zombi aksiyonları, farklı zombiler. Teleport. Max ammo gibi ufak ödüller.
daha zengin grafikler, daha güzel ses efektleri. daha büyük mapler.
Oynamaya başlarsan ilerki bölümlerde yeniliklerde karşılıklar çıkacak.
Arkadaşlar Escape Vorkuta bölümünde kısım 6yı geçemedim şöyle bir mesaj veriyor Wield a fist of iron protect reznov yardımınızı rica ediyorum şimdiden teşekkürler...
Arkadaşlar Escape Vorkuta bölümünde kısım 6yı geçemedim şöyle bir mesaj veriyor Wield a fist of iron protect reznov yardımınızı rica ediyorum şimdiden teşekkürler...şimdi hatırladım orayı reznov orada bir kapıyı açmaya çalışıyor sende bir müddet onu korumalısın yaklaşık 2 dakika sürüyor sonra reznov kapıyı açacak ve reznovu takip et
Silah upgradeleri farklılaşmış. Zombi aksiyonları, farklı zombiler. Teleport. Max ammo gibi ufak ödüller.Teleport cod5te de vardı.Max ammo gibi ufak ödüller demişsin hangi yeni ödüller geldi.Silah upgradelerinde ne değişti çünkü cod5te silahın üzerinde desen geliyordu ve silah kırmızı-mavi renk ateş ediyordu ve sesi lazer silahı gibi oluyordu.Mapler ne kadar büyük cod5teki shi no numadan büyük olan var mı?eğer varsa 4 kişiyle müthiş olur
daha zengin grafikler, daha güzel ses efektleri. daha büyük mapler.
Oynamaya başlarsan ilerki bölümlerde yeniliklerde karşılıklar çıkacak.
şimdi hatırladım orayı reznov orada bir kapıyı açmaya çalışıyor sende bir müddet onu korumalısın yaklaşık 2 dakika sürüyor sonra reznov kapıyı açacak ve reznovu takipİki dakika değil 10 dakika korudum kendi kendinide çok iyi koruyor o ama ben yine deniyeceğim ve bulunduğumuz ortamda açmak için bir kapı yok buraya nasıl resim yükleyebilirim oyundan yardımcı olurmusunuz belki ozaman daha iyi çözebiliriz.Saygılar.Son Düzenleme: emrekilci ~ 06 Aralık 2010 20:08
ilk önce print screen yap ve görüntüyü al ardından painte sağ tık yapıştır yap öyle kaydet ardından image shecke yükle resmi yükledikten sonra gördüğün tüm linkleri buraya yapıştır işimizi garantiye alalım.Hemen yaparsan sevinirim en fazla 30 dakka daha buradayım
İlk resim karşı kapının altında kalan bizden yarma gibi bir herif kapıyı tutmuştu biz düğmeye basana kadar hatırlarsanız.
İkinci resimde reznovun beklediği yer.basmadığım düğme gezmediğim yer kalmadı aşağıdan yani birinci resmin ordan paso adam doğuyor öldür öldür bitmiyor.
Saygılar görüşürüz.Umarım bu sefer çözeriz... :)
Arkadaşlar yardım lütfen oyun için ram,ekran kartı aldım biton masraf yaptım ama ikinci bölümde takıldım geçen arkadaşlarımız varsa lütfen yardım etsin saygılar...
o adamı revnovu takip etmeyi dene oyunu oynamadım fazla fikir yürütemiyorum etrafına çok iyi bak bide tab tuşuna bas nereyi gösteriyorsa oraya yoğunlaş belki bi üst veya alt kat vardır yapman gereken yerdeymişin gibi sanırsın ama esasen alt veya üst kattadır etrafına çok iyi bak bişeyi bile atlama ben oyun içinin sınırını bilmiyorum yani adamla neler yapabiliyorsun yani eşyaları albiliyormusun oyunun kapsamı nedir bilmediğim için fazla bişey söyliyemiyorum...
- 1
- 2