Call of Duty 7Black Ops Sorun-Geçilemeyen Bölümler

-MHG-
21-11-2010, 10:35   |  #1  
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
641 mesaj

Merhaba arkadaşlar,
Call of Duty 7:Black Ops çıktığından beri,forum sayfalarında hergün,birkaç tane konu açılıyor."Şu bölümü geçemiyorum,ne yapmalıyım?" ya da "Oyun açılırken siyah ekran geliyor,ne yapmalıyım?" gibi...
Sadece bir sayfada 16 tane Call of Duty 7 ile ilgili konu var.(Bir sayfada en fazla 30 konu açılabiliyor...)
Çoğunluğu da sorunlar veya bölüm geçememe ile ilgili.
Eğer sorunları veya geçemediğimiz bölümleri tek bir başlık altında toplarsak daha iyi olur diye düşündüm.
Şunlar da benim çektiğim görüntüler...

İyi forumlar :)

Karub
21-11-2010, 10:43   |  #2  
Karub avatarı
Yıllanmış Üye
2,652 mesaj

Evet en azından konu çöplülüğü olmaz.
Fakat benim açmış olduğum "Cod Black Ops Dikkatinizi çektimi !?" konusunun içeriği diğer açılan konulara göre çok farklı. Belirtmek istedim. :)

DEXTER 26
21-11-2010, 10:59   |  #3  
DEXTER 26 avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 26
1,018 mesaj

haklısın arkadasım ama verıgım lınk kasma takılma sıyah ekran oyunun acılmaması gıbı sorunların kesın tam cozumudur fuzulı bır konu degıldır dıkkatıne
https://www.chip.com.tr/forum/cal ... -cozum_t186089.html

-MHG-
21-11-2010, 11:04   |  #4  
OP Yıllanmış Üye
641 mesaj
Alıntı: Karub  
Evet en azından konu çöplülüğü olmaz.
Fakat benim açmış olduğum "Cod Black Ops Dikkatinizi çektimi !?" konusunun içeriği diğer açılan konulara göre çok farklı. Belirtmek istedim. :)
Alıntı: DEXTER 26  
haklısın arkadasım ama verıgım lınk kasma takılma sıyah ekran oyunun acılmaması gıbı sorunların kesın tam cozumudur fuzulı bır konu degıldır dıkkatıne
[url=call-of-duty-black-ops-kasma-sorununa-kesin-cozum_t186089.html]https://www.chip.com.tr/forum/call-of-duty-black-ops-kasma-sorununa-kesin-cozum_t186089.html[/url]
Ben daha çok diğer konulara değindim :)   (ekran kararıyor,yardım; bölüm geçemiyorum,yardım gibi )
Resimde de sadece COD 7 adına açılan konuları göstermek istedim  :)

Karub
21-11-2010, 12:43   |  #5  
Karub avatarı
Yıllanmış Üye
2,652 mesaj

Haklısın anlayamadım. Sen sadece COD 7 konularının sıklık oranını göstermişsin. Affet hacı :)