oyuncular mw3 ü beklerken bir anda haber sızdı :2012 de hazır olun ıron wolf ile call of duty inanılmaz olacak! yani 2012 de yapılacak yeni cod için bu sözler söylenmiş şu anda oyunun yapımına başladığı söyleniyor yani eğer cod yapımcıları bu sözleri boşa söylemediyse 2012 de sıkı durun ıron wolf geliyor peki battlefield buna karşı nasıl bir oyunla gelecek bekleyin görün 2012 de !!!
call of duty 9:ıron wolf geliyor !!!!!!!
Battlefield 2012 de çıkarmaz.Her sene motoru değişiyolar.Cod hersene çıkıyo :S Aynı motor aynı oyun.Sırf senaryo ve aksiyon müzikleri bana cod u sevdirdi.Battlefield görüntü olarak daha iyiydi ama.
Battlefield 2012 de çıkarmaz.Her sene motoru değişiyolar.Cod hersene çıkıyo :S Aynı motor aynı oyun.Sırf senaryo ve aksiyon müzikleri bana cod u sevdirdi.Battlefield görüntü olarak daha iyiydi ama.COD her sene çıkarıyor olabilir ama bir oyun yapımcısı 2 senede bir çıkarmış oluyor çünkü COD'un farklı oyunlar çıkaran -COD:MW3 Multiplayer'ı geliştiren şirketi saymazsak- 2 geliştirici şirketi var: Infinity Ward ve Treyarch. Yani oyunun bir bölümü 1 yılda değil, iki yılda bir geliştiriliyor. Ayrıca Battlefield'ın motoruna da yenilikçi denemez çünkü bildiğim kadarıyla Medal of Honor motoru kullanıyor.
Medal of honor ve Battlefield aynı firmanın yani DICE.Bad company 2 ve airborne aynı sene çıktı zaten.Aynı motoru kullanmak şart olmuştu.
call of duty 8 diyecektin herhalde , neyse çıkarsa bakarız
arada bide mw 3 cıkıcak ya yoksa cıkmıcakmı o cıkarsa 9 oluyo işte cod 1-2-3-modern warfare 1-2 - world alt war-black ops- modern warfare3 bide bu cıkarsa etti 9 :D
Battlefield Multi akar On sipariş verebilsem Verirdim
Batlefield Call of Duty'den her zaman aksiyon ve atmosfer olarak geri kalmıştır.Battlefield 3'de bu eksiği giderecek gibiler ve bu sene battlefield daha iyi bir aday.
Grafikler o kadarda kötü değil BF3 iyi olabilir ama Modern Warfare serisi her bilgisayarda oynanabilecek bir seridir... Hem artık orta doğu çok sıktı artık BF3 alıpta yine çöllerde savaşacaksam grafikler ne kadar iyi olursa olsun sıkılırım ben. Epik bir küresel savaş sahnesini bize COD getirdi... COD 9 un modern olacağını sanmıyorum çünkü COD 4 den sonra World at War COD 6 dan sonra Black Ops neyse COD 8 den sonrada COD 9 yine eski bir savaş senaryosu olacaktır...
Birde eğer aynı sırayla giderlerse COD 9 u Treyarc yapacak demektir yani bilgisayarı epey kasacak...
http://img.bolumsonucanavari.com/images/news/18437_550x250.jpg
bi bu resim var bundan iron wolf geliyor diye konu açabiliyorsunuz çok saçma :s
ıron wolf sitesine dikkatli bakarsanız treyarch yerine treyerch yazıyo. Böyle bi hataya düşeceklerini hiç sanmıyorum :DAyrıca motoru değiştirirlerse gerçekten harika olur benim 3 yıllık bilgisayar cod 8i herşey iyide 1680x1050 çözünürlükte kasmadan çalıştırıyo.