Call of Duty: American Rush 2
arkdaşlar bu oyun hakında bilgisi olan varmı.call of duty nin yamasımı yoksa.ayrı bi oyunmu.
Call of Duty: American Rush 2
Sanırım Rusların yaptığı versiyonlardan birine benziyor, bir keresinde çakma Cod 3 yapmışlardı, hatırlıyorum.
Kesin birşey diyemem ama ben böyle bir CoD duymadım.
Videosu var burada:
Buradaki kapaktan da sonradan yapılmış olduğu soucuna varıyorum, çünkü yazı oraya hiç uymamış.
hım.sanırım öyle.ama bo oyunu oynayan yada tam bir bilgisi olan bi arkdaşımız yokmu
ben oynadım rusların yaptığı gibi çakma bir oyun cod serisine pek benzemiyor cod1 bile bundan daha iyi, alacaksan boşuna para verme.
hım.yani
cad 2 nin üstüne yapılan bi yama deyil.beşlı başına bi oyun.
evet yama değil ayrı bir oyun ama cod2'nin çeyreği bile olamaz, cod2 ile dağlar kadar fark var aralarında.
ahmet79evet yama değil ayrı bir oyun ama cod2'nin çeyreği bile olamaz, cod2 ile dağlar kadar fark var aralarında.
kralspeki diğer seriler ne olcak??call of dutyNeden saçmalık olsun? CoD:UO bence en az CoD1 kadar güzel. SoF serisinden de sadece Payback'i oynadım ve çok beğendim. Diğer söylediğini oynamadım.
UNiTED OFFENSiVE.
BiG WAR
SOLDiER OF FORTUNE
bu ve buna benzer oyunlar..saçmalik
Macar COD severlerin yaptığı oyun değil mi bu?
Call of Duty2 American Rush tamamen kendi başına bi oyun. Oyun Activision nun kendi yapımı değildir. COD2 den Esinlenerek Rus ların yapımı olan American RUSH kendine Has bi oyun düzeni ve Farklı bi senaryosu var. Oyunun Diğerlerinden farklı bazı yönleri yani eksiklikleri var . ilk Eksiklik belki de bazılarınızın canını sıkan EĞİTİM Bölümünün olmayışı 2. eksiklik ise Bazı Silahlarda (özellikle Makineli Tüfeklerde) Nişangah ın olmaması .
Ama her ne kadar diğer Call of Duty ler Kadar olmasa da Güzel ve Oynanması gereken Bi Oyun