Oyunun oynuyorum ''Destroy teh ZSU Gun Emplace'' bölümünde ekran kararıyor.Nereye gitçeğini gösteriyor ancak hiçbir şey görünmüyor.O bölümü geçen varsa lütfen cevap yazsın.
Kısacası:Woods ile kapı itme bölümünden sonraki yer
Oyunun oynuyorum ''Destroy teh ZSU Gun Emplace'' bölümünde ekran kararıyor.Nereye gitçeğini gösteriyor ancak hiçbir şey görünmüyor.O bölümü geçen varsa lütfen cevap yazsın.
Kısacası:Woods ile kapı itme bölümünden sonraki yer
aynen ya bir tutlu o bolumu gecemedim kuduruyrom durup dinlenip deniyorum ama yok arkadas eksik bişi yapıyoruz galiba ama :) yokmu boyle bir oyunu oynayan kimse :)
Dediğin şey bendede gerçekleşti.
Ben oyunu kapattım baştan açtım ve devam etti.
Sende dene düzelebilir ;)
arkadaslar bu uzay gemısının oldugu yerde na yapmamız gerekıyor anlamadım uzay mekıginimi vurmak lazım
bende devam etmiyor hep siyah kalıyor
arkadşalr lütfennnn çabuk mshj yazarsanız sevinirim:=)
şelalenin yanına düşmüş uçağın içine kanadından tırmandıktan sonra giriyosun ama varmak istenen noktaya bi türlü gelemiyosun 1m falan kalıyo ve o yerden çıkamıyosun bu bölümü geçen varsa yardımcı olursanız sevinirim arkadaşBirader yanlış anlamadıysam dediğin yer hatırladım kadarı ile gitmen istenilen noktayı gösterdiği yere geldiğinde solda silah gibi bir şey vardı galiba.uçağın içinde.o silahı alıcaksın eline yada öle bi şeydi. :)
arkadaşlar bir bölüm var diyo defend against the stepsnaz assault diyo nası geçicem bu bölümü... yardım ederseniz sevinirim...
Savelerini kopyala kardeşim sonra sil oyunu baştan yükle.Ondan sonra savelerini yapıştır bi daha dene o bölümü.Olmazsa DirectX 9.0 kur(CoD:Black Ops dosyasının içinde Redist adlı bi klasör var gir oraya.Orda DirectX yazıo.Girince DXSetup'u bul yükle ordan)Olmazsa yaz yine buraya yardımcı olmaya çalışırım.Dediğin bölümü geçtim fakat dediklerinden bişey anlamadım yoksa yardımcı olurdum.Sen yine de dediklerimi dene bi :) Kolay gelsin.Oyuna çamur atanlar çok saçmalıyorlar.Bölüm sayısı az ama başta hikeyesi ve müthiş ara videoları ve grafikleriyle insanı bitirmeden masa başından kaldırmayan bi oyun olmuş.Böle devam Trytech ;)
Oyunun oynuyorum ''Destroy teh ZSU Gun Emplace'' bölümünde ekran kararıyor.Nereye gitçeğini gösteriyor ancak hiçbir şey görünmüyor.O bölümü geçen varsa lütfen cevap yazsın.Kısacası:Woods ile kapı itme bölümünden sonraki
Oyun dört dörtlük çalışdığı halde bu sorunu bende yaşadım , çözümünü bulan olursa lütfen bilgilendirin , acaba korsan diye o bölüme kadar mı oynatıyor şimdiden teşekkürler .)
''Destroy teh ZSU Gun Emplace'' Bölümündeki Ekran kararması Sorununu >> Netten indirdiğim save game ile çözdüm , uğraşmaya değmez sizde bu şekilde deneyin ...
siyah ekran oluşuunca o bölümü baştan oynayın %100 düzleir
Oyun aslında biraz aceleye gelmiş bir oyun böyle hatalar olması beklenir şeyler tabi. Takip edenler bilir İnfinityward ile Activision arasında anlaşmazlık çıkmıştı işten ayrılanlar falan derken mahkemelik olmuştu oyun o esnada Activision İW a inat oyunun hazırlıklarına başlamıştı ve karşımıza bunu çıkardı hataların çoğu crack yada sistemle alakalı olabiliyor aslında.
Kopya oyunda da bırakın o kadar hata olsun 70 $ verirsek ancak o zaman şikayetçi olma hakkımız var bence
uzay gemisinin olduğu yerde sandıkdaki roketatarı al uzay gemisinin burnuna doğru ateşle
oyunun hileleri bütün bölümleri açmak için var oyun hileleri bölümünde
Oyunun oynuyorum ''Destroy teh ZSU Gun Emplace'' bölümünde ekran kararıyor.Nereye gitçeğini gösteriyor ancak hiçbir şey görünmüyor.O bölümü geçen varsa lütfen cevap yazsın."F tuşuna basınız" yazısı geldiğinde diğer bölüme geçinceye kadar "F" tuşunu basılı tutun. Patlamada üzerinize düşen cesedi itip kalkmanız lazım. İyi oyunlar ancak gördüm belkide geçmişsinizdir.
Kısacası:Woods ile kapı itme bölümünden sonraki
aynısı bnde de oldu bastan basladım bolume bırsey olmamıs gıbı devam ettı.sanırım f e uzun uzun basılı tutup cekmek gerekıoyo bn oyle gectım kolay gelsın