Merhaba arkadaşlar.Black Ops bildiğimiz gibi çok ses getirdi.Fiyatıda bir o kadar yüksekti.Merak ettim kıydım araya aldım oyunu
Kurdum Pc'ye açtım oyunu aman allahım ne oyun ya daha menüdeyken kendimi oyunun içinde hissediyorum.
Oyun o kadar kendini hissettiriyorki şu yazıları yazarken bile arka planda Black Ops var
Mükemmel bir oyun verdiğim paranın hepsini hak ediyor hani.Bölümler çok heyecanlı gerçekleşiyor mesela bir bölümde askerler tarafından yakalanıyoruz bizi hapishaneye atıyorlar ama hapishane dediğin bu kadar olur.Hapishanede bize sıkı bir dayak atıyor suçlular e tabi sonrasında görevliler gelip bize saldıran adamı yara bere içinde bırakıyor ve bizde o görevliyi bayıltarak suçluyu bir araba dayaktan kurtarıyoruz.Dost oluyoruz ve birlikte hapishaneden kaçma yolunda ilerliyoruz.Suçlularla büyük bir baskın ardından oradan 3 arkadaşımızı kaybederek kurtuluyoruz.Hatta şöyle iri yarı zenci bir adam var onun bize çok yardımı dokunuyor bizim için kapının altında kalıyor orda çırpınırken kendi içimden "helal olsun len" dedim yani sanki gerçekti.
Abi oyun hissettiriyor yani
Yüzlerce farklı silah var oyunda.
Grafikler çok güzel.
Detaylar mükemmel (Örneğin herhangi bir binaya çok ateş ederseniz bina çoküyor(Her bina için geçerli)
Benim sistemim İntel i5 [email]750@2.67ghz[/email] Ekran kartım HD5750 4gb ram ile çok rahat oynuyorum
Arkadaşta HD4670 varken kasıyordu ama oynanmayacak kadar değil.
Kısacası oyun MÜKEMMEL Orjinalini tavsiye ediyorum kutulu alın süper tam anlamı ile.