Merhaba. Black Opsumu steamden satın aldım. Yalnız beni single mod sarmadığı için sürekli olarak online oynuyorum. Millet oyun canavarı olmuş, hardcore modunda hatanızı affetmiyorlar ve sistem de çok büyük önem kazanıyor. Ben ne ayzık ki havada kağıtların vs uçuştuğu anlarda 30 fps alıyorum, ki grafikler yerlerde olmasına rağmen. Yoksa ortalama fps 75-80. Size oyunu oynadığım şartları yazacağım ve maksimum performansı nasıl elde edebileceğimi umarım tavsiye eden birisi çıkar :)
Oyunu oynarken, modemime laptoptan kablolu olarak bağlanıyor, steam ve ati ccc hariç herşeyi kapatıyorum. Ekranım 17.3 inç, ama ben 1024x600 de oynuyorum. Oyundayken cccden maksimum performans ayarlarını etkin hale getiriyorum. Texture quality normal, antialiasing ve anisotropic filtering kapalı. Sync every frame no, texture filtering automatic seçili halde. Multithreaded device 1 ve multigpu 0 kullanıyorum. Ayrıca windowsum, directxim, ccc hepsi güncel ve windows puanı şöyle;
processor.......................7.0
memory.........................7.0
graphics.........................6.7
gaming graphics.............6.7
primary hard disc............5.9
Bu oyunu patlamalı anlarda anlık takılmalar olmadan oynayabilmek için ne yapmam lazım? Mesela configden uçan kağıtlar kapatılabiliniyor mu? Şimdiden teşekkürler.
Sistemim............................Hp pavilion dv7-2270us
Intel Core 2 Quad Q9000 4 cpus @2.0 ghz
Ati Mobility Radeon HD 4650 yerleşik 1gb ddr3
4 gb ddr3 ram
Windows home premium 64 bit
17.3 led 60 hz ekran
500 gb sata harddisk 7200 rpm 200 gbsi boş
Call Of Duty Black Ops Performans
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
4 mesaj