Arkadaşlar Call of Duty Black Ops'u indirdim ve kurdum. Oyunu açtım. Kısa filmlerde sesler geliyordu. Bize bikaç sayı gösterirken felan da ses geliyordu ama bar gibi bir yerde Woods , Bowman ben konuşurken dışarıdan adamlar geliyor, sonra dışarı çıkıp çatışıyoruz , sonra bi arabaya binip kaçmaya çalışırken ölmek üzere oluyoruz ama bu kısımlarda ses gelmiyor hiç. Bilgisayarım Windows 7 .
Call of Duty Black Ops Ses Sorunu-Hatası ?
Bi siteden indirdim ama hallettim problemi. Benim bilgisayarımda DirectX in yüklü olduğunu biliyodum o yüzden gerek yok demiştim. Ama bir de öyle deneyim dedim. Düzeldi.
bendede aynı sorun wardı directx 9 yükle düzeliyor
directx 9 indirdim ama gene ses yok
Oyun kurulu oldugu yerde "Redist" klasöründeki "DirectX" programını kurun sorun çözülecektir.
cok tesekkur ederim saol kardes sayende acabildim
call of duttyi yükledim kısa flimlerde ses geliodu direcxt 9indiridim ses gelmeye başladı ertesi gün oyunu açtım kısa flimlerde bile ses yoq bilen varsa yardım etsin lütfen
ben call of duty black ops su dwd den kurdum önceden direcxt 11 vardı sese geliyodu ama şimdi oyuyorum ses gelmiyor redist in içindeki direcxt i kurdum hala ses yok yardımcı olursanız sevinirim...