Call of Duty Black ops'2 de gözümden düştü performansı çok kötü.Medal of honar bf3 ondan iyi.(prf)
Benim bugunekadar keyifle oynadım baglayıcı oyunlar, nfs mostwanted, return the castle wolfeinstiain, maxpyne 1-2, Age of empires 2-3, Crysis 1-2,wolfteam,mu online,minecraft,spore,pes,tekken,mortal kombat, crahsh bandicod,mario, olmuştur.Bu oyunların bana göre çok çok eglenceli, konusu ve her pc de çalışma özelligi vardı.Günümüzde ise bf3, mdl of honer wf, call of dty bop 2, ve benzeri firmalar, sırf yeni pc alın diye, vistalık, yapıyorlar.Kefleri bilir maxpayne 3 sildim.Bf3 de madal of honarı da call of dutuyuda sildim.Aslında maxpye 3 çok başarılı olmuş, fakat crysis 1 2 etkisi verdi pc de.Crysis 1 çok agırdı fakat crysis 2 yi çok begendim.Ben bilgisayar oyun sektörü, beni yeni pc almaya zorlaması degil, kendim nezaman istersem ozaman pc degiştiririm.Batman Archam City ekibine teşekkür ediyorum,Adamlar bu firmalardan daha büyük bir haritaya sahipler, çok detaylı ve zahmetli bir oyun yaptılar benim pc de bile kasılmadan oynuyor age of empires kadar zek aldım.Ben age of çok severdim özellikle multi.