Daha bulursam en yakın zamanda ekleyeceğim.
Call of Duty Black Ops Yeni Resimler.
- 1
- 2
Tüm forumlar bölümünden takıldığım için dikkat etmedim özür dilerim.
yeni sistem gelirse ilk oynicağım oyunlar arasında :D infinity Ward COD6 yı yaptı bunu Treyarch yapıyordu sanırım... bi kaç foto COD4 ü anımsatıyor ama grafikler çok daha iyi :D sadece vietnam'da geçiceğini sanmıyorum oyunun çünkü vietnam'da kar ne arasın xD
Hikayesini bilmem ama grafikleri çok güzel duruyor.
bu oyun hakkında bildiklerime göre soğuk savaş dönemini konu almıycakmıydı?bende öyle biliyorum. zaten silahlara ve askerlerin kamuflajlarına bakacak olursak tam vietnam savaşı zamanı diyemeyiz. vietnam savaşında daha M16 lar yeni üretilmeye başlamıştı. fakat adamların çoğunda m4ler var. ayrıca bir askerin elinde Steyr Aug var ki onun olması en erken 80 li yıllarda geçtiğini gösterir =)
Call of duty serisinin oyunları güzel tamam ona diyecek bir şey yok.Ama tek kişilik bölümde oynanış süreleri nedense hep çok kısa.Bence oynanış sürelerinide uzatsalar on numara numarar oyun olacak.
Call of duty serisinin oyunları güzel tamam ona diyecek bir şey yok.Ama tek kişilik bölümde oynanış süreleri nedense hep çok kısa.Bence oynanış sürelerinide uzatsalar on numara numarar oyun olacak.
katılıyorum cod6yı 4 saatte bitirdim cod5i 6 saat civarında ama arada yemek yemiştim birde cod serisi saçmaladı sanki modern savaştan yine eskiye döndü birde unutmadan kore savaşı olma ihtimalinden söz ediliyor o bölüme türk askerleriyle müttefik olcakmışız hatta oyunda türk askeriyle konuşup onlarla beraber hareket etçekmişiz doğruluğunu bilemem ama soğuk savaş döneminde tek sıcak çatışma olan kore savaşı mutlaka olmalıdır yada cod8de olmalıdır ki o da hemen çıkıcak cod yapımcıları geçen sene bu 2 sene içinde 3 oyun çıkartacağız demişti
Bence de görütünler harika çok gerçekçi sabırsızlıkla bekliyoruz ..
keşke modern warfare 3 olarak çıksa... Makarov'u öldüremedik 2'de. onca insanı katletti yanınamı kalsın şimdi?
konu yanlış yerde açılmış olsa da müthiş bir oyunun görselleri var.ben daha önce 4-5 ve 6 sını bitirmiştim.insan doyamıyor bi türlü. 6 aralarındaki en iyisiydi diyebilirim
Bide Captain Price ölsün artık yaw.Adam ikinci dünya savaşından beri yaşıyor :D.
katılıyorum Captain price bi ölmedi gitti Black ops'dada yer alcakmıymış acaba ?
Resimlerde ve videolarda gördüğüm kadarıyla Captain price yok ama MW 2 deki gibi birden karşımıza çıkarsa şaşırmamk lazım yinede.:))
12. resimdeki silah güzelmiş
katılıyorum mw2 deki gibi çıkar yine bi delikten :D
arkadaşlar bilginiz var mı modern warfare 3 çıkacak mı
- 1
- 2