İnternette gezinirken, bu resimlere rastladım, paylaşmak istedim:
Fifty thousand people used to live here, now it is a ghost town...
Call of Duty 4'teki bu sahneleri hatırlıyor musunuz?
İnternette gezinirken, bu resimlere rastladım, paylaşmak istedim:
Fifty thousand people used to live here, now it is a ghost town...
Call of Duty 4'teki bu sahneleri hatırlıyor musunuz?
hatırlamazmıyım, o binadan zakaev'i kaç kere nalladım sayısını unuttum:-)))
ahmet79hatırlamazmıyım, o binadan zakaev'i kaç kere nalladım sayısını unuttum:-)))Becerememişsinizdir vurmayı siz oradan. Ancak kolundan yaralanmıştır
eltahirBecerememişsinizdir vurmayı siz oradan. Ancak kolundan yaralanmıştırAma köprünün üstünde kökten hallettim
zakaevi vurma sahnesi müthişti ondan sonra binadan atladıktan sonraki yer zordu helikopter hakladı birkere beni ama dönme dolapın orası adam kaynıyodu
EVET ÇOK GÜZELDİ ARKADAŞIMI SIRTIMDA TAŞIMAK VE ÇARPIŞMAK BİR AN ORDA HİSSETMİŞTİM KENDİMİ
ben daha oynamadım ama call of duty hayranıym mutlaka oynayacagım
mustafa91Oyundaki yerleri çok gerçekçi yapmışlar be, yuh. Oyunda da gidip görmüş kadar etkilenmiştabii, bir de hesaba katman gereken radyasyon var
Gerçekten benzetilmiş her yer umarım 2. de güzel olur.
urkatattabii, bir de hesaba katman gereken radyasyon varDoğru. Çernobil'in dibinde Pripyat. Google Earth'ten baktım, direk aynısını yapmışlar helal olsun vallahi.
StaNOnEwayy be anıLarım debreşaaaah aaah ne günlerdi.ortalık kandan geçilmiyordu.hele arkadaşım helikopterin altında kalıp yaralanınca sırtımda soğuk teri hissetmiştim.
oyun alıp götürüyodu ya.o helikopterle arkadaş kurtarma , casusluk , zakaevin lanet oğlu :)
süper oyun
oyunun en saglam ve surukleyıcı bolumu orasıydı snper olarak oynadıgmz bolum yanımızda cpt pıerce mı vardı cok ıyıydı valla 2 de bomba gıbı olcak ıns :D
Bu oyun denince Tek üzüldüğüm ve eleştirdiğim nokta kısa bir oyundu..Oyun bitince ee bukadarmı macera detirtiyor..Ve tüm neşeyi ve heyacanı bir anda alıp götürmesi ardındanda hüzünlü bir buse bırakması geliyor
Firat982 Katılıyorum.
Firat982Bu oyun denince Tek üzüldüğüm ve eleştirdiğim nokta kısa bir oyundu..Oyun bitince ee bukadarmı macera detirtiyor..Ve tüm neşeyi ve heyacanı bir anda alıp götürmesi ardındanda hüzünlü bir buse bırakması3 ayda bir kesin çıkıyor
oyunu defalarca oynadım geçenlerde hileli oynadım ve o en son bölümde körüden atladım tabi ölmedim geldiğimiz yerleri baya gezdim süperdi biraz sıkıldım ama genede müthişdi
yalnız arkadaşın dangalıklığı o kadar savaş,koca heli kopteri düşür bi arkana bakma uyuz yaw ordan çıkana kadar akla karayı seçmiştim hele evin içinde köpeklerin olduğunu bilmiyorudm pat diye çıkıp ödümü koparmışlardı hıyarlar
Aynen benzetmişler bravo gerçekten. Bu bölümde kullandığımız sniper mermisinin gidiş hızına hayranım o mermi Zakaev'e gidene kadar Zakaev tabanları yağlamış oluyordu Zakaev sorun değil de köpekler deli ediyordu beni.
Ya öyle konuşuyorsunuz ki ağlıycam şimdi içimden Call Of Dıty 4 oynamak geldi. Ya hem öle diyosunuz işiniz bi tıka bakıyo