Evet arkadaşlar Call Of Duty oyunun devamı gelecek anlaşılan görev çağrısı bitmiyor ama yapımcı firma Activision yeni Call Of Duty i İnfinity Ward un yapmayacağını söyledi. karşımıza ya çok daha iyi bir COD çıkacak ya da hataların olduğu berbat bir COD çıkacak bakalım bekleyip göreceğiz. ama tabiki temennimiz her zaman mükemmel olmasından yana
CALL OF DUTY FANATİKLERİNE DUYURU
Jorellkaynak ? Çıkarsa çok güzel olur ama ..Bence de kaynak ne?
İnş. tekrar 2. savaşına dönmez..Son Düzenleme: anthRaX ~ 10 Mayıs 2008 14:48
Reborn91inşallah daha güzel bir oyun çıkar ortaya.. Ben şahsen gelecekte geçmesini istiyorum oyunun ww2 yaptılar şimdiki zamanıda oynadık birde gelecekte geçerse süper olur ama nolurr uzaylı istilası olmasın :)Bence gunumuzde geçmesi daha güzel olur. Gelecek mevzusunda ya UFO'lar yada yarısı robot yarısı ınsanları katledıyorsun. Gunumuzdekı oyunda gızlı gorevlere cıkıyordun Gelecek olayı bıraz bozacaktır bence.
gunumuzde sıktı valla.. aslında klişe ama güzel bir senaryoda olabilir . Gelecekte geçmesi birazcık seriyi bozacaktır ama güzel bir kurguyla yaparlarsa bence çok güzel olur. Mesela yazıyorum : Dünya nükleer savaşlardan yorgun düşmüş yaşam alanları ve su kaynakları tükenmiştir. Dünya üzerindeki tek su kaynagı olan bir bölgeye operasyon falan filan. klişe ama "ekşın" yeter cod serisinin :) hikaye önemsiz demiyorum ama bence gelecekte geçsin daha güzel olur
bence afrikada falan geçsin böyle ormanlar falan güzel olur
bence de insallah gelecekte geçer ama çok fazla ileriye deil de 2015-2020 falan olabilir. Konusu WW3 veya su savaslari olabilir. Ama katiliyorum insanlar olsun robotlar veya ufolar deil. Ayrica böle savas muharebelere bölünebilir. Yani deniz savasi hava savasi falan olabilir bir bölümünde. Icinde türkler de olsa fena olmaz. Tarafimizi kendimiz secsek. Harika olur.....