Buda video indirme linki 10 Kasıma kadar zor günler bekliyor bizi ama bekleyecez
Call Of Duty Modern Warfare 2 Ekran Görüntüleri
- 1
- 2
boşver cod serisini bıraktım ben sizde bırakın
kabak tadı verdi o oyun. sistem diosan en yuksek kalıte oynadığım halde oyunu sevmiyorum unutmaki zevkler renkler tartışılmaz ayrıca oyun delisi bi insanım.
tmm aramızda gerginlik olmasın bu tartışma bitsin.
merablar arkadslar ben younu yuledım zorda olsa fakat tmm uygulamaya aç dıyorum bır engelleme gelıor evet hayır ıptal seklınde sonrada bır pencere açılıor yazılar felan var ekran kartı ıste 1024/790 seklınde bıseyler yazıor nasıl kullanacam ben bu oyunu açamıorum
çıksa da, bi tozuna atsak şöyle:)
beni heycanlandırmadı ama bunuda alcam bakcaz...
helios_pteraO zaman bilgisayarınıda kaldır at pencereden bi işe yaramaz o COD bırakılırmı ama oyun seven biriysen böyle düşüSanane kardeşim adamın fikrinden öyle herşeye atlama saygı ol.
sekkilmerablar arkadslar ben younu yuledım zorda olsa fakat tmm uygulamaya aç dıyorum bır engelleme gelıor evet hayır ıptal seklınde sonrada bır pencere açılıor yazılar felan var ekran kartı ıste 1024/790 seklınde bıseyler yazıor nasıl kullanacam ben bu oyunu açamısen bizimle dalga mı geçiyon adam mı seçiyon hee??? daha yapım aşamasında bir oyunu sen nerden nasıl yüklüyorsun?????Son Düzenleme: fox40 ~ 22 Haziran 2009 22:07
fox40sen bizimle dalga mı geçiyon adam mı seçiyon hee??? ya daha yapım aşamasında bir oyunu sen nerde nasıl yüklüyorsun?????Sanırım o arkadaş cod 4 den bahsediyor.
baranekerSanane kardeşim adamın fikrinden öyle herşeye atlama saygı ol.saol be dostum bunu bi soleyemedim ağzından bal damlıyo saol be kanka!
baranekerSanane kardeşim adamın fikrinden öyle herşeye atlama saygı ol.peki sana ne oluyor arkadaşım şahsi bir sorunun varsa söyle herkesin avukatlığını yapmak sana mı düştü hatta sanane herkes işine baksın seviyesizliğin lüzumu yok
ezilince kotu mu hissettin sus artık! uzatan yok!
http://www.youtube.com/watch?v=6ZUmTdeaoiQ
Belki izlemişsinizdir bilmiyorum.. Yinede izlemeynler izlesin. Bu sefer yanımızda Cpt. MacTavish var.. Cpt. Price'ın yerini tutarmı bilmiorm... :))
Vxone-e3ezilince kotu mu hissettin sus artık! uzatan yok!Ben ortada ezilmişlik falan görmüyorum tarafımca ezik ve zavallı ve kişiliksiz tipler tarafından da ezilmem kolay kolay. Bu arada konunda içine ettiniz resmen bunun içinde tebrikler
- 1
- 2