Call Of Duty: MW3 Multiplayer olarak zevkli mi ?
- 1
- 2
Aslında levelin pek bir önemi yok. Önemli olan ddoğru haritalarda doğru silahları seçmek ve perkleri iyi düzenlemek. Ayrıca level atlayarak silah leveliniz yükselmiyor. Silah levelinin yükselmesi yalnızca sizin o silahla vurduğunuz adam sayısıyla ilgili. Silah leveliniz yükselmeyince de hiçbir eklenti takamıyorsunuz ve rengini değiştiremiyorsunuz vb. yani silahınız gelişmiyor ve sizde oyunlarda en az vuranlardan oluyorsunuz. Ben başlarda kötüydüm. Adam öldürdükçe doğru eklentiyi takarak daha iyi bir oyuncu oldum. Fakat daha hala yetersizim zira silah levelleri en fazla 28 oluyor galiba benim birçok 1-2 levellik silahım, 11,12,18 levellik birer silahım var. Yani 80 level oldum diye hiçbir şey bitmiyor. Doğru taktik kullanmak doğru haritalarda iyi silah seçimi yapmak ve dikkatli olmak önemli.
Burada bir forumda çok güzel anlatılmış haritalara göre önerilen silahları, eklentileri, perkleri görebiliyorsunuz. Ayrıca türkçe karşılıkları da verilmiş. Ben çok beğendim.
Aslında levelin pek bir önemi yok. Önemli olan ddoğru haritalarda doğru silahları seçmek ve perkleri iyi düzenlemek. Ayrıca level atlayarak silah leveliniz yükselmiyor. Silah levelinin yükselmesi yalnızca sizin o silahla vurduğunuz adam sayısıyla ilgili. Silah leveliniz yükselmeyince de hiçbir eklenti takamıyorsunuz ve rengini değiştiremiyorsunuz vb. yani silahınız gelişmiyor ve sizde oyunlarda en az vuranlardan oluyorsunuz. Ben başlarda kötüydüm. Adam öldürdükçe doğru eklentiyi takarak daha iyi bir oyuncu oldum. Fakat daha hala yetersizim zira silah levelleri en fazla 28 oluyor galiba benim birçok 1-2 levellik silahım, 11,12,18 levellik birer silahım var. Yani 80 level oldum diye hiçbir şey bitmiyor. Doğru taktik kullanmak doğru haritalarda iyi silah seçimi yapmak ve dikkatli olmak önemli.Kesinlikle doğru söylüyon.Bende bir tane scar light var.Onla baya bir şey açtım en son dot sight açtıydım.Burada bir forumda çok güzel anlatılmış haritalara göre önerilen silahları, eklentileri, perkleri görebiliyorsunuz. Ayrıca türkçe karşılıkları da verilmiş. Ben çok beğendim.
Muhtemelen level hack kullananlar bol dur cod4 de olduğu gibi :D cod da takım oyunu var zaten bütün mesele o en azından cod4 öle s&d-sabotage-tdm-h&q bunlar hep takım oyunu üzerine ama mp oyun single a göre oldukca zordur ilk baslarda paspas ederler adamı biraz :D.
Arkadaşlar tamam sadece görüşleriniz yeterli Xlive veta Psn önemli değil teşekkürler.
@sosyalik Bazen avantajlar olabiliyor.O konuda doğru söylüyor olabilirsin ben itiraz edicem diye bişey demedim.Sonuçta para verip giren oyuncular onlar,yani bir amaç uğruna oynayan insanlar.Bizde öyle bişey yok yani Setting'ten adını değiştir yine 80lwl sin yine aynı silahlar aynı ekipmanlar var yani söylediğin konuda haklısın.@Netrunner Bu oynadığınız platformda ya da sözde platformda kaç kişi oynuyor ? Benim dediğim platformda milyonlar oynuyor. Esas tecrübe orada edinilir ama bir kez daha karşı gelirsiniz.
- 1
- 2