Sizce zevkli mi oynamalı mıyım MW3 multiplayer ?
Call Of Duty: MW3 Multiplayer olarak zevkli mi ?
- 1
- 2
Gerçek zevk almak istiyorsan Battlefield 3 öneririm. :)
Maalesef Battlefield 3 satın almadım onu oynayamam.
CoD'da zevklidir mutlaka ama sanırım onda bi' takım oyunu yok. BF'de her türlü alanda savaş şansı var. Günün birinde denemenizi şiddetle öneririm tabi Premium'da alırsanız daha iyi olur zira Premium'lu üye sayısı mantar gibi çoğalıyor. :) İşin garibi Premium ilk açıklandığında herkes almam gereksiz diyordu çıktığı ilk ay 800bini geçti şu an için 1.3 milyonu geçti Premium'lu üye sayısı.
Bu yüzden BF3'ü düşünmenizi öneririm.
Biliyorum zaten BF3 Single Player açısından zengin değil multiplayer olarak öne çıkıyor. Ama alamayacağım için üzgünüm BF3'ü de. Zaten hep aklımın bir kenarında. Uygun bir zamanda almak istiyorum.
MW3 multiplayer oynuyorum bende çok ping de olmasa daha zevkli olacak oyun güzel :)
MW3 multiplayer oynuyorum bende çok ping de olmasa daha zevkli olacak oyun güzel :)Bende teknomw3 ten korsanda olsa oynuyorum multi . 12 lvl ım.Gayet zevkli.Aslında faturana 12 ayda 5 lira yansıtınca orjinal var ttnet playstoreda steam üzerinden satıyorlar ama annemlere sormadan kaydedemem.
Bende TeknoMW3 olarak oynuyorum ama zor geliyor bayağı Team Deathmatch bulup oynuyorum :DBende teknomw3 ten korsanda olsa oynuyorum multi . 12 lvl ım.Gayet zevkli.Aslında faturana 12 ayda 5 lira yansıtınca orjinal var ttnet playstoreda steam üzerinden satıyorlar ama annemlere sormadan kaydedemem.
He ya çok zor.He birde teknomw3 e girerken ki şu kadın resmini kaldırmayı biliyon mu :D millet beni abaza sanıyorda mw3 açarken :Benim de dikkatimi zaten ilk o çekti :) Evet şu videodan bakarsan bulursun basit bir şekilde kaldırabilirsin:Video KaldırılmışAyrıca oyunda level atlama falan nasıl oluyor ben daha ilk kez CoD Multiplayer oynadığım için hiçbir fikrim yok. Bildiklerini paylaşırsan sevinirim.
Benim de dikkatimi zaten ilk o çekti :) Evet şu videodan bakarsan bulursun basit bir şekilde kaldırabilirsin:Adam öldürdükçe puan geliyor öyle.Custom Class 1 level 4 te açılıyor falan öyle.Perkler var türkçe karşılıkları var internette.Ha birde şu karıdan kurtardığın için sağol :DVideo KaldırılmışAyrıca oyunda level atlama falan nasıl oluyor ben daha ilk kez CoD Multiplayer oynadığım için hiçbir fikrim yok. Bildiklerini paylaşırsan sevinirim.
Adam öldürdükçe puan geliyor öyle.Custom Class 1 level 4 te açılıyor falan öyle.Perkler var türkçe karşılıkları var internette.Ha birde şu karıdan kurtardığın için sağol :Hmm. Bende oyunun bölümünde şu an Play, Vault, Servers, Options, Main Menu ve Quit var. Kaç level olduğumu nereden anlıyorum Custom Class menüde mi yer alacak ?
Play a basınca sağda levelini falan yazar isminle sol tarafta görürsün zaten create a class falan olur.Ha birde custom classdan silahınla ne kadar çok adam vurursan o kadar silahını geliştirirsin.Marks olacak oradan görevlere bakarsın.Hmm. Bende oyunun bölümünde şu an Play, Vault, Servers, Options, Main Menu ve Quit var. Kaç level olduğumu nereden anlıyorum Custom Class menüde mi yer alacak ?
Play a basınca sağda levelini falan yazar isminle sol tarafta görürsün zaten create a class falan olur.Ha birde custom classdan silahınla ne kadar çok adam vurursan o kadar silahını geliştirirsin.Marks olacak oradan görevlere bakarsın.Teşekkür ederim 63 levelolmuşum galiba ismimin yanında 63 yazıyor teşekkür ederim bende bu silahları nereden buluyorlar diyordum :)
Ben 3 gündür oynuyorum 19 lvl ım :D nasıl ya :D ben mi eziğim :d
Ben 3 gündür oynuyorum 19 lvl ım :D nasıl ya :D ben mi eziğim ::D Bilmiyorum ben oyunu çabuk kavradım. 64 level olduktan sonra bir tane türk serverine girmiştim onda tek adam vurmana 5000 puan asiste 4000 puan veriyordu. Onun sayesinde 69 oldum. Favorilere eklemiştim ama şu an o server da kapalı hangi serverlarda bu yüksek puan oluyor bende anlamadım. Araştırdım googledan bulamadım. Bazı serverlara girdim onlarda bu yüksek puanlama yoktu.
- 1
- 2