CoD, Counter'ın takipçilerinden fakat CS'yi rahat 2'ye katlayacak bir oyun. Eğer bu oyunu oynadıysanız fikirlerinizi beyaan etmenizi bekliyorum[8)]
Call of Duty Oynayanlar! Görüş Bildirin
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.bence cod ile cs yi karşılaştırma ikisi bence çok farklı. benim 10 saat hiç aralıksız oynayıp bir seferde bitirdiğim tek oyun cod. yani çok güzel bir oyundu
Aynen öyle. Ama ben onların kalite farkına göre değerlendirdim ama CoD un countere savaş ilân ettiği yok tabiî. CoD daha bir yavru gelişip serpilcek...[:I]
multiplayer cod belki counter'a göre biraz hafif kalabilir.ama single player oynadığınızda quake 3 motorunun hala neler yaratabildiğini, iyi bir senaryo ile birleştiğinde ve yaratıcılık eklendiğinde neler olabileceğini çok net görebilme fırması verdi cod.zaten single player ağırlıklı tasarlanmış bir oyundan çok ileri düzeyde bir multiplayer beklemek olmazdı.aslında bu single player yapıyorsun multiplayer çokta önemli değil anlamına gelmez.ama genelde böyle.
rise of nations multi. yap
ya da empire earth 2 multi. yap
merhaba!Arkadaşlar ben CoD'u yükledim açmak istediğimde Open GL driveri hata veriyor.güncel driverları yüklesem geçer mi?VGA kartım nVidia CHİPsetli 128MB. ayrıca 256 ram le oynamam mümkün mü?cvp larınız için şimdiden ck teşekkür ederim!iyi eğlenceler