Cod 5 mi Cod 4 mü siz seçin. Benim için cod 4.
Call Of Duty seçimi !
wlla cod4 ile cod2 yi bitirdim.cod1 oyunom şuan.cod5 çalışmadı.cod4 güzel ama cod5 den daha mı ii bn bilemem... ama ikisinide al daha iyi.bnce bitirmek içn oynanır FPS zaten (cs hariç ;) )
ParanoiDZaten cod 4 modern warfare in başarısının ardından neden cod 5 ile 2. dünya savaşına dönülmüş anlam veremedim.Neyse Call of duty adı altında olmasada modern warfare 2 geliyor.4 gözle bekliyoruz.şimdi hem cod2 hemde cod4 büyük beğeni toplayınca, cod serisini ki koldan götürüyorlar, modern warfare ile yeni nesil savaşları cod5 ve mw2 den sonra çıkacak olan cod7 ile de 2. dünya savaşı ve vietnamı konu ediyorlar yani ikisi birbirinden bağımsız zaten yapan firmalarda ayrı ayrı
karanlık oyunları sevmem. onun için cod 5 , cod4 'ten daha geride kaldı benim açımdan.
COD 5 daha güzel bence adrenalin ve gerilim acısından daha cok göze batıyor...
kesinlikle cod5 cunku hem goruntu cod4'e göre daha güzel hemde cod5'deki çatışmalar daha zevkli geldi bana. ne öle dürbünlü silahla tee ötedeki adamı vurmalar
erkek gibi kafakafaya süngüyle çatışılıyo cod5'de tavsiyem cod5
Bence 2 sinide dene 2'side süper...
illaki cod 4
ama 5 de yabana atmak olmaz
Bencede COD 4 fakat cod 5 teki toplu infaz sahneleri ve japonların ölü numarası yaptığı yerler güzeldi...
COD4'ü hiç bilgisayarla oynamadım. Direkt multiplayer'a daldım. Mükemmel bir tat veriyor insana. Level 55'im ve özellikle Almanları kıl ediyorum. :')
Denk gelirseniz [HEX]Domination Server'da kullanıcı adım: istanbul
Cod4'ün düşük konfigirasyonlu bilgisayarlarda bile verdiği o müthiş grafik motoru teknolojisini verdiği hazzı hala unutamıyorum..Heleki neredeyse aynı dönemlerde çıkan crysiside oynadıktan sonra.Cod 4'ün tadı hala herkes gibi damağımda :)..İLLAKİ COD 4 diyorum
cod 4 derim ama yenisi çıkacak bence biraz bekle yenisini oyna