Arkadaslar call of 1 2 3 4 5 6 Hepsini bitirdim ve hayran kaldım 2.kez bitirmekten 3.kez bitirmekten sıkıldım ona benzer oyun varmı öneriniz.. ? smdiden tesekur ederim Yine görevleri olsun arkadaslarımızla beraber ilerleyebilecegımız güzel oyunlar bekliyorum İyi aksamlar.
Call Of Duty Tarzı Oyun Tavsiyesi
Medal of Honor, World War 2 senin istediğin FPS ise milyonlarca oyun var ama Cod gibi atmosfer istiyorsan baya daralıyor yelpaze, fakat aklıma gelenler bunlar hatırladıkça yazarım.
Yakında((((( BAttefield bad Company 2))))) çıkacak çıkınca kesinlikle almanı öneririm yada
bad company zaten ilk günden on binlerce satıcak :) umarım bu kadar reklama beklentiye deger...brothers in arms serisine bakabilirsin,medal of honorlar olur :) operation flashpoint var (cod dan sonra pek sarmaz ama deneyebilirsin:))
bad company 2 kesınlıkle orj alınmaya sonuna kadar deger bı oyun mw faln yanından gecemez bc2 nın
onerım: brothers ın arms: hell's hıghway,farcry2,rainbowsix vegas ve devam oyunu vegas2,ghost recon 2,eskı ama cok kalıtelı bı oyun Sniper Elite
okey, ihaleli batak :)
Operation Flashpoint 2 Dragon Rising
rainbow six vegas 2 ve frontlines fuel of war şiddetle tavsiye ederim
rainbow six vegas'ı bende tavsiye ederim yine takım halinde hareket edilen bir fps ve takımı sen yönetiyorsun, crysis için aynı şeyi söyliyemiyorum her işe sen atlıyosun ben yaparım diye :)