Arkadaşlar sizce COD mu yoksa BF mi oylarınıza sunuyorum.
Call of Duty vs Battlefield
Battlefield'ı hiç oynamadım ve merak da etmedim.Battlefield 2'nin konusu Vietnam ile ilgili sanırım olaylar Vietnam'da geçiyor.İnsanlar sıkıldı artık 1. Dünya,2.Dünya Savaşı, Soğuk savaş, Vietnam Savaşı'ndan.Ama Battlefield 3 modern savaş olacakmış.Modern Warfare Serisi sayesinde artık modern savaşları oynayabiliyoruz,tabi ki de Call of Duty Modern Warfare serisi.
Call of Duty Modern Warfare 3 nezaman çıkış tarihi arkadaşlar ?
battlefield bad company 2 ve 2142 oynadım 2142 fena değil ama bad company resmen migdemi bulandırdı silahlar felan rezalet bence acık ara cod serisi daha iyi cod4 online cok oynarım cokta severim cod serisi bi başka bence.
Call of Duty Modern Warfare 3 nezaman çıkış tarihi arkadaşlar ?8 Kasım deniyor ama daha önce de çıkabilir,belli olmaz.
İyi de call of duty kaç seri olarak mı alacağız? Call of duty modern warfare lar dışında güzel değil. İkinci dünya savaşından bıktım :D
İkiside güzel oyunlar ama bana battlefield daha bi rahat geliyo. Onun dışında CoD serisi aksiyon dolu konu bütünlüğü çok güzel. Ama CoD un çok oy alıcağını bildiğim için kapışma olsun diye battlefield seçtim. Lanet olsun son teknoloji olmayan silahlar!
Online BF P4F Single COD Seri
arkadaşlar bu oylamayı ben yaptım ama ben cod diyorum bundanda sasmam :))
Tabiki ikisinide oynıycaz ama COD ' un bikere ismi var sadece ismiyle bile oyun satabiliyor.Ama battlefield 3 te son derece iddalı görünüyor.Şuana kadar yapılan ön siparişlerde COD ' u geçmiş ilerleyen günlerde ne olur bilmem ama ben öncedende COD oynadıgım için ve hastası olduğum için COD'a oy verdim :)
Eski Oyunlara Göre Cod ama Yeni Oyunlarını bekliyoruz Battlefield 3 cod mw3 bu yıl geçicek gibi gozukuyor.