OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
10 mesaj
Merhaba arkadaşlar call of duty waw ın cod 4 gibi botlu oynandığını öğrendim.... daha önce cod4 ü botlu yapmıştım ve halen oynuyorum ancak codwaw yapamamıştım kısaca ne yaptıysam olmadı kafayı yiyecektim şimdi yine uğraştım ama yine olmadı nasıl yapacam da bilmiyorum cod waw ı botlu yapmak için yaptıklarım şunlar SİSTEM : WİNDOWS 7(PEZBOTWAW I İNDİRDİM DOSYAYI C:/PROGRAM FİLES/KULLANICILAR/USER/APPDAT(LOCAL/ACTİVİSİON/CODWAW İÇİNDE MODS ADINDA BİR DOSYA AÇTIM İÇİNE ATTIM DAHA SONRA OYUNUN MP KISAYOLUNUN ÖZELLİKLERİNDEN HEDEFİNE +set fs_game "mods/PeZBOTWAW" BUNU EKLEDİM OTAMAM DEDİM OYUNA GİRDİM PUNK BUSTERİ KAPATTIM OYUN ŞEKLİNİ NO YAPTIM BÖLÜM SEÇİP GİRDİM CONSOLU AÇTIM svr_pezbots bir sayı yaptım OLMADI CONSOLDA PEZBOT ÖZELLİKLERİ YOK NE YAPTIYSAM OLMADI BİLEN VARSA BİR YARDIM ETSİN DEDİĞİM GİBİ SİSTEM WİNDOWS 7 64 BİT OYUN d/PROGRAM FİLES aCTİVİSİON .... İCİNE KURULU KENDİM D YE KURDUM BUNUDA SÖYLİYİM SON OLARAK MP DE HİLELERİ NASIL AKTİF HALE GETİRİRİZ BİR YERDE DEVMAP MARK YAZIN AKTİF OLUYORDEDİLER AMA OLMUYOR BİR YARDIM EDERSENİZ ÇOK SEVİNİRİM ŞİMDİDEN HEPİNİZE ÇOK TEŞEKKÜRLER......