yeni oyuna girmek istiyorum . solo oynamak istiyorum fakat oyun başlamıyor ne yapmam lazım. sürekli zorluk derecesini seçin diyor ne yapayım
CALL OF DUTY5 JURDUM AMA OYUNA GİREMİYORUM
oyunu kurdum ana menuden soloyu acıp new game diyorum zorluk derecesi sec bolumu geliyor seciyorum fakat baslamıyor lutfen bilen varsa yardım edin tesekkurler....
crack'ın bozuk,
başka crack dene,
illegal oyunlara yardım etmek yasak olduğundan daha fazla detay veremiyorum.
:D kurallara uyalım ahmet abi :D
ahmet kardeşin dediği gibi başka bir crack dene.ikinici ihtimal ise o sorun bendede olmuştu,ben internet bağlantımı kestim sorun düzeldi.interneti kes öyle dene bi.
al kardeş sana kesin çözüm oyuna girmeden önce modemi kapat das gir oyuna ve daha sonra normal bi şekilde oyuna girersin
forumda arama yap bi arkadaş bütün cod5 hatalarını ve çözümlerini vermişti
arkadaşlar bu yazdıgım sorunun kesin çözümüdür başka bir şeyler yazmanıza gerek yoktur bu sorunun başka çözüm yollarıda var ama en basiti bu bir kereligine mahsus yapıyor ve rahatça oyunu
umit382008al kardeş sana kesin çözüm oyuna girmeden önce modemi kapat das gir oyuna ve daha sonra normal bi şekilde oyuna
sizler var ya melek gibi insanlarsınız:)))) modemi kapattım oyun başladı:))))
Modemi Kapat Bendede oldu modemi kapattım acıldı
eeeeee ben baştan beri onu demeye çalışıyom ama bazı arkadaşlar daha başka şeyler yap diyor bu kadar basit işte :d:d:d