call of duty

orcunmaden
28-04-2009, 21:22   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
3 mesaj

arkadaslar benım cok buyuk bı sorunum varAğzı kulaklarına varıyor yha call of duty 1 sgt.pavlov la bınada nasıl buluşucam bılmıyorum yanına gıdıyorum ama orda bisey yapmam gerekıyo heralde lutfen yardım edın 1 haftadır ugrasıyorum Ağlıyor

canerece3
29-04-2009, 10:32   |  #2  
Yıllanmış Üye
433 mesaj

o oyunu bitirdim ama senin dediğin yeri hatırlayamadım.Ayrıntılı anlatırsan yardımcı olabiliriz.

Süleyman.
29-04-2009, 10:37   |  #3  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 3
16,587 mesaj

Yanlış hatırlamıyorsam, buluştuğunuz zaman kapıya doğru gidiyorsunuz. Yeni bölüme geçiyor. Çok oldu tabi oynayalı...

chigim
29-04-2009, 14:09   |  #4  
Yeni Üye
29 mesaj

arkadaşım o oyunu ben 15 defa bitirdim ama sen hangi bölümü söylüyorsun bize şöyle güzelcene bi anlat bende sana yardımcı olayım:))

orcunmaden
29-04-2009, 20:44   |  #5  
OP Taze Üye
3 mesaj

Sgt.Pavlov ile sipere atlayin ve comelerek onu takip edin.Uzaktaki binadaki keskin nisancilari vurdukca bizim asker ilerleyecek.Hepsini vurunca tepemize bombalar yagmaya baslayacak.Siperden cikip binaya dogru kosun.Evin onundeki duvarin arkasina diger askerlerle saklanin.Pencerelerden bir suru asker belirecek.Hepsini vurun.Uzun surecektir.Pencerelerde adam kalmayinca eve girin ve tum dusmanlari temizlemeye baslayin.En alttan baslayip son kata kadar butun binayi Nazilerden temizleyin.Hepsi bitince en ust katta Sgt.Pavlov'la bulusun.Sonra iki kat asagi inip on tarafa bakan odalarin birinden tanksavari bulun ve onden gelen tanki patlatin.Sonra ust kata cikin ve arka tarafa bakan odalardan birinde diger tanksavari bulup arkadan gelen tanki vurun.Bundan sonra zaman islemeye baslayacak ve zaman bitene kadar binayi Nazilerden savunacagiz.Hem gelen tanklari vurup, hem de yukari cikan askerleri halledeceksiniz.Askerlerin yukari ciktigi yerlerin arkasinda durup onlari arkadan vurun.Isterseniz hic tanklarla ugrasmayabilirsiniz ama disari bakan odalara da giremezsiniz o ayri konu.Zaman dolunca evde kalan bir kac dusmani da vurun ve giristeki askerlerinizle bulusmaya gidin.Yeni bolume gececegiz. Factory

ewet arkadaslar burda binanın en üst katında sgt.Pavlov'un yanına gidiyorum harita da onu gösteriyor ama yanına gidip napıcam bilmiyorum haritadaki gorev yeri pavlovun oldugu yeri gosterıyor yanına gidiyorum ama hiç birsey olmuyor orada bı sıfre falanmı yazmam gerekıyo ?? ayrıca sorumla ilgilendiğiniz için tşk. ederim arkadaslar ;)))

ziyaaa
29-04-2009, 21:01   |  #6  
Yıllanmış Üye
309 mesaj

Ben oyunu oynayalı fazla olmadı takıldığım yerleri şu sitedeki çözüm yardımıyla gecmiştim.

;

Şifre yazılmıyor görmeden birşey söyleyemem ama tahminen vurmadığın askerler olabilir binayı bir tara.

Buradaki çözüme göre gecmelisin yapabilirsin bunu gayret et:D

chigim
29-04-2009, 21:28   |  #7  
Yeni Üye
29 mesaj

dostum en alt katta bodrum katında 2 tane asker war onları wuracaksın bodrumda bi merdiven iniyo bodruma doğru onu bul en aşağıda 2 tane adam war onları oldurup pavlovun yanına git veeeeeeeeee:)))))))))))))))

ziyaaa
29-04-2009, 21:46   |  #8  
Yıllanmış Üye
309 mesaj
chigim
dostum en alt katta bodrum katında 2 tane asker war onları wuracaksın bodrumda bi merdiven iniyo bodruma doğru onu bul en aşağıda 2 tane adam war onları oldurup pavlovun yanına git veeeeeeeeee:)))))))))))))))
Evet .

orcunmaden
29-04-2009, 22:40   |  #9  
OP Taze Üye
3 mesaj

tamamdır arkadaslar buldum cok tesekkur ederim ilginizden dolayı yakında oyunu bıtırıp call of duty 2 yi alırım 3 ,4 ,5 yavas yavas gidicem artık sizin gibi dostlar varken takılmak mumkun degıl tekrar saolun :))) gorusmek uzere