Call of juarez blound in bloom Duello Bolumu Yrdım

Sagolera
14-02-2010, 19:45   |  #1  
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
806 mesaj

Arkadaşlar bu oyunda bi yerde duelluoyu gecemıyorum bır turlu bılgısayarında yuklu olsan warsa bana bunun gectıkten sonra save dosyasını atabılır mı?Yada ben yollaım gecıp bana tekrar atabilir mi?Sımdı kolay yoldan olur ama bu her ıpucuna baktım yapamadım bır turlu?Tesekkurler

Tanju.S
14-02-2010, 21:13   |  #2  
Üye
55 mesaj

Oyun o kadar zevkli ki 2 defa bitirdim 3'e başlamayı düşünüyorum ayrıca harika grafiklerine de değinmeden geçmemek lazım bunları yazıyorum çünkü nedense bu kadar güzel bir oyun olmasına rağmen hak ettiği değeri görmediğini düşünüyorum. Şunu söylemeliyim ki düelloyu başkasına yaptıracağına kendin öğren çünkü birçok düello var oyunda. Dikkat etmen gereken sağa yada sola yürüyerek ekranı sürekli net tutmak ve elini silaha yakın tutmak çan çalıncada gerçeğe çok yakın bi mouse hareketiyle rakibi alaşağı etmek:)

Sagolera
14-02-2010, 21:33   |  #3  
OP Yıllanmış Üye
806 mesaj

ben sımdı sağ sol yapıyom orda hatam yok silahda yakın tutuluyor genelde adamı ayağından wruyorum ama olmuyorr..Tek eksıgım gercek sılah gıbı tutmuyorum mouseyı:)sımdı bırde oyle deneyım ceap yazarım tesekkurler:)

Sagolera
14-02-2010, 21:39   |  #4  
OP Yıllanmış Üye
806 mesaj

Denedım gene olmadı ya offfffffffffff adamın ustunden kırmızı hedef gecıyor basıyorum fakat ates etmıyor yaaaa.....Bırde bu oyun guzelde biraz eskılerde gun diye kovboy oyunu vardı bence o oyun bundan daha iyiyydi..Zaman kosulunuda ele alırsak o oyun o zamankı sartlara gore de bir iki adım önde..Eğer o oyunu oynamadıysan o oyunu oynamanı tavsıye ederım

Son Düzenleme: Sagolera ~ 14 Şubat 2010 21:40
Tanju.S
14-02-2010, 21:40   |  #5  
Üye
55 mesaj

Rica ederim... Oyun temayı öyle iyi yansıtıyor ki ister istemez mouse silah gibi geliyor

Tanju.S
14-02-2010, 22:25   |  #6  
Üye
55 mesaj

Silaha erken falan davranıyorsan ateş etmene izin vermeyebilir ,oyun şu an kurulu değil o yüzden tam olarak birşey diyemiycem. Gun'ı CoJ incelemsinde de okumuştum aklımda olan oyunlardan biri onu da deniycem, tavsiye için sağol yinede:)

_hEro
15-02-2010, 01:41   |  #7  
_hEro avatarı
Yıllanmış Üye
3,428 mesaj

Çok fazla zorlandıysanız options dan mause sensivility yi sona dayayın.Bu şekilde farenin hassaslığını artırırsınız ve eliniz silaha daha çabuk gider.Silahı çeker çekmez de saliselik bi atış yapmayın.Bu şekilde ya ayağından vurursunuz ya da ıskalarsınız.Panik yok, sakince :)