Merhaba arkadaşlar
Dün Call of Juarez Bound in Blood oyununu yükledim.Sorunsuz bir şekilde yüklendi.
Ancak oyuna girdiğim andan itibaren çok düşük fps alıyorum.Menüde bile mouse hareket etmiyor nerdeyse.Bilgisayarım o kadar düşük olmasa gerek GTA IV'ü oynatmıştı çünkü.
HP DV5-1020et kullanıyorum.NVIDIA 9600M GT ekran kartı var.P8400 işlemcim var.
Sizce bu düşük fps normal mi?
Ayrıca nadiren de olsa bazen oyun çok akıcı hal alıyor.İşlemler menüsünü kontrol ettim başka bir programım da yok.Vista kullanıyorum.Bu sorunum benden başka yaşayan var mı veya çözümünde yardımcı olabilecek varsa çok sevinirim
Şimdiden teşekkürler
Call Of Juarez Bound in Blood Düşük FPS Sorunu
tavsiyem xp yüklemendir...
Bence tüm oyunların sisteminin en iyi performansında çalışmasını istiyorsan XP yüklemelisin..
Bu oyunu bende yükledim amd athlon 2.6 işlemci var 2 gb kingston ram zotac 9400 gt ekran kartı var bende zaman zaman 1 dakikaya felan bir fps çok fazla düşüyor sonra tekrar normal hale dönüyor.
xp kur sorunun düzelsin mantığı her nekadar yardım amaçlı söylenmişolsada neticede işlevsiz kalıyor. Sorun Vista kullanıcısının bu işletimsistemi üzerinde çözmek istediği bir durum. Ayrıca benzer sorunu bendeyaşıyorum. Oyunu kurup 2-3 saat kadar oynadım ve hiç bir sorunyaşamadım. Yaklaşık 20 saat sonra tekrar açtım ve 30 fps nin üzerinigöremez oldum. Vista 64 bit kullanıyorum. SP1 yüklü. q9300 işlemcim8800gt ekran kartım ve 4 gb ramim var. Sorunun tam olarak neredenkaynaklandığı konusunda araştırma yapıyorum fakat hem oyunun yeniolmasıhemde bu tip sorunların çok yaygın olmayışı durumu zora sokuyormalesef. Eğer çözüm için gerçekten işlevsel bir şeylere sahip olanarkdaşlar varsa ve yardımcı olursa çok makbul geçecektir.
bence eğer xp sistemini düşük olarak varsayıyorsanız size tavsiyem windows(xp) 7 ultimate sp3 ü yükleyin hem vistadan daha hızlı hemde xp den daha kaliteli:)
valla ben 8600m gs ile oyunu 1024*768 de texture ler falan high fx high fln filan 30 fps de oynadım bitirdim dün hemde laptopta vista var bende.
Arkadaşım aynı sorun bende de vardı. HD4870 ile 17 fps alıyordum. Önemli olan nokta, oyuna girdiğinde internet bağlantın açık olsun. online oynamasan bile. Nasıl bir ilişki var bilmiyorum ama internet bağlantım yokken 17 fps alırken, internet bağlantısı varken ortalama 100 fps alıyorum. Bir dene, umarım işe yarar. Bilgisayarın internete bağlıyken oyuna gir, bende işe yaradı.