arkadaşlar call of juarez epsido 12.bölüme geldiğimde bu hatayı veriyor runtaime error R6025 sizce ne yapmam lazım yardımlarınız için şimdiden teşekrüler..
call of juarez hata
Oyunu yeniden yükleyin,veya directx sürümünü kontrol edin,yükseltin...
o sorunun bir sürü nedeni var bendede vardı bi ara virüs girmişti pc ye bütün exe. uzantılı dosyalarda o hatayı veriyordu iyi bir virüs programı yükle sonra oyunu sil tekrar kur
arkadaşlar çok önemli benim için lütfen yarımdlarınız bekliyorum CALL of juarez online oynyrm oyun bir mühlet sonra invalid cd hatası vermeye başladı oyunu silip tekrar kurdum ne yapsam fayda etmiyor giremiyorum artık ne yapmam gerekir
stalker35ugharkadaşlar çok önemli benim için lütfen yarımdlarınız bekliyorum CALL of juarez online oynyrm oyun bir mühlet sonra invalid cd hatası vermeye başladı oyunu silip tekrar kurdum ne yapsam fayda etmiyor giremiyorum artık ne yapmamkopya oyunlar genelde onlıne modda sorun çıkartabiliyor,çözüm - orjinalini alabilirsin.
korsana hayır korsana hayır ii de bir oyun 160 lira taş patlasın 40 lira olsun paranın ne kadar zor kazanıldığını bilmiyorsan bişey diyemem ama ben biliyorum ve bu işi birtek ben değil türkiyede 15 milyon genç varsa emin ol bunun 14 milyonu korsan alıyordur bun hiç kimse engelleyemez
korsana hayır korsana hayır ii de bir oyun 160 lira taş patlasın 40 lira olsun paranın ne kadar zor kazanıldığını bilmiyorsan bişey diyemem ama ben biliyorum ve bu işi birtek ben değil türkiyede 15 milyon genç varsa emin ol bunun 14 milyonu korsan alıyordur bun hiç kimseLevel temmuz sayısında Call of Juarez'i tam sürüm olarak veriyor. Yanında bir sürü poster falanda var... 6.5TL sanrım çok deil??Son Düzenleme: By.LicH ~ 29 Haziran 2009 19:33
Level temmuz sayısında Call of Juarez'i tam sürüm olarak veriyor. Yanında bir sürü poster falanda var... 6.5TL sanrım çok deil??Güzel bilgi teşekkurler.Ama arkadaşın daha çok demek istedigi neredeyse hergün bir oyun çıkıyor.E biz oyun tutkunlarıda çıkan hemen hemen her oyunu denemek için sabırsızlanıyoruz.Hepsinin orjinalini almak gönlümüzden geçsede heralde buna pek imkan yok :)
Evet hepimizin babasının fabrikası yok :) Bütün oyunları orjinal alamayız.. Ben arkadaşa yardımcı olmak için söledim...
çok saol arkadaşım öğrendiğim iyi oldu tekrar bilgi için saol ayrıca paronoid arkadaşımada teşekkür edyrm ne demek istediğimi anladığı içiçn ayrıca bende karşıyakadanım neresindensin
Bu oyun nasıl güzel mi LEVEL alıp kurmayı düşünüyorumda.
Bu gün aldım Level'ı yükledim oyunu... Oyun güzel özellikle grafiksel anlamda çok iyi.. Oynamanızı öneririm. Bildiğiniz gbi vahşi batıda geçiyor... Oyundaki tek kötü şey loading ekranlarının çok uzun olması; ama beklemeye değer ;) Oyunu tavsiye ederim bi kaç tanede ss koydum kendi çektiğim:
By.Lich teşekkür ederim ilgin için alayım bari dergiyi D&R'a gidice.
valla bilader senin pcninözellikleri neler sen tam bi söyleyiver hepsini biliyosan ona göre yardım etmeye çalışalıom
oyunu bu ayki level dergisi ile birlikte aldım.çok güzel bir oyun.özellikle silahlı düello sahneleri çok hoş olmuş.
oyunu cod4-5 gibi 2 farklı karakter üzerinden oynuyoruz.her bölümde bu karakterlerden birini oynuyoruz.
karakterler değişik özellikleri var.bir tanesi ateşli silahlar(tabanca-tüfek) konusunda uzman.diğeri ise kamçı-ok-normal tabanca kullanabiliyor.at sürebiliyorsunuz bazı bölümlerde.
oyun için min. sistem:2.2 ghz cpu--512 mb ram-256 mb e.k-2.4 gb hdd
oyun için önerilen sis:3 ghz cpu--1gb ram--512 mb e.k--2.4 gb hdd
oyunun kutusunda bu şekilde verilmiş sistem ihtiyaçları...