nednse call of duty 4 de multi yapamıom
call off duty 4
Son patch'i yükle.. xfire programından server'lara girmeye çalış..
oyunun orjinal değilse oynayamazsın...
erdem187oyunun orjinal değilse oynayamazsın...Bazı oyunlar orjinal gerektirmeden online oynanabiliyor.. COD4 buna örnek mesela..
Katılıyorum...Ve hazır şekilde oynadım.
cod 4 korsan morsan her türlü online oynarsın
bana key invalid diyor yalnız...nedense??
erdem187bana key invalid diyor yalnız...nedense??Son patch kurulu mu??
punkbuster kapalı mı??
xfire'dan mı server'a girmeye çalışıyorsun??
Oyun içi multiplayer'a basıp girmeye çalışıyorsun sanırım..
Eksik veya yanlış yaptığın bir şeyler olmalı; orjinal olmadan multiplayer oynanıyor emin olabilirsin..
xfire dan yalnızca 1 kere girebildim...geri kalanlarda giremedim...hata veriyordu.....
ben giriyordum yeni patch geldi kurdum oyuna girdim adamımı sectim oyuna basladım disconnect dedi bütün serverlarda aynı hata
arkadaslar merhaba ben tam oyuna girecekken bar hata veriyo hata şöyle "insufficient free dsk space. please free at least 5mb of free space on game drive"
fatihgumus33arkadaslar merhaba ben tam oyuna girecekken bar hata veriyo hata şöyle "insufficient free dsk space. please free at least 5mb of free space on game drive"sabit diskinde en az 5 mb boş alan olması gerekiyormuş.
Hard Disk al bir tane bence.Şöyle 320 Gb falan. :)
256 mb bende geforce ekran kartı var directx 10 var semprom 3100 ve 1 GB ram olmasına rağmen hala video kartı hatası veriyor bana bu konuda yardımcı olacak varmı? şimdiden teşekkürler
hartulbb256 mb bende geforce ekran kartı var directx 10 var semprom 3100 ve 1 GB ram olmasına rağmen hala video kartı hatası veriyor bana bu konuda yardımcı olacak varmı? şimdiden teşekküÖnemli olan "mb" değil modelidir.Arkadaşımda aynı sorunla karşılaştı.Modellerini araştır hangi modele uyuyorsa o modeli kullan ekran kartı ile ilgili...