ben bugun calof duty oyununu yükledim ama bilgisayarımda sadece yanlız dolaşabileceğim ve askersiz,düşmansız çıkıyor acaba yardım edebilen varmı şimdiden teşekkürler.
calof duty yardım
Oyunun Singleplayer (SP) moduna girdiğine emin misin? Yanlışlıkla Multiplayer moda girmiş olabilirsin. Olmazsa oyunu kaldırıp tekrar kur.
Singleplayer (SP) de açıyorum cd-rom cd takın sonra tekrar çalıştırın diyor aynısını yapıyorum yine açmıyor demin açılıyor dediğim yer multiplayerdedir ama sp de hiç açılmıyor
daha önce bu oyunu bir arkadaşım yüklemişti bilgisayarına o yükleme yaptıktan sonra oyun dosyasının içine bir ekleme koyuyordu ve oyun normal şekilde oynanıyordu o arkadaş şuanda askerde .o da bir forumdan öğrenmişidi
TranceEvet bencede Mutliplayer moduna girmiş arkadaş, hem hangi COD u yükledin acaba?burdada demek istediğin versiyonmu yüklediğim callof duty 2 herhalde
COD2,COD4,COD5 ??
Oyunun 1. CD'si takılı mı yani? Takılı olduğu halde açılmıyorsa eğer, oyunu kaldırıp tekrar kur. Onun dışında aklıma başka bir şey gelmiyor.
Anladım. Sendeki Call Of Duty 2 CD si galiba Korsan, Oyunu single Player Oynamak için CD içindeki crack klasörün içindeki, COD2MPs.exe Dosyasını C:\Program Files\Activison\Call Of Duty2\ Klasörünü kopyala soru sorcak evet de bu kadar artık single player oynatabilirsin.
ama MultiPlayer Online Oynamak istersen de COD2 Patch 1.2 ve Patch 1.3 ü sırasıyla yükleyip, sonra Xfire dan kendine bi user (Account) al, Punkbuster dosyasınıda internetten Pbsetup.exe arat bulursun yükle update et, xfire gir artık multiplayerda oynayabilirsin.
oyunu kaldırdım ve tekrar yükledim ayrıca oyun COD 1.1 dir
niyazisonmezoyunu kaldırdım ve tekrar yükledim ayrıca oyun COD 1.1hangi sürüm olduğunu anlayamadım az önce COD2 demiştin neyse COD1.1 hakkında pek bilgim yok! zaten O nuda ne single nede multiplayer oynayan yok.
TranceAnladım. Sendeki Call Of Duty 2 CD si galiba Korsan, Oyunu single Player Oynamak için CD içindeki crack klasörün içindeki, COD2MPs.exe Dosyasını C:\Program Files\Activison\Call Of Duty2\ Klasörünü kopyala soru sorcak evet de bu kadar artık single player oynatabilirsin.çok teşekkür ederim oldu şimdi oldu.dediğin gibi yaptım oldu.ama tel ögüleri nasıl geçecem bir türlü diğer tarafa geçemiyorum.
ama MultiPlayer Online Oynamak istersen de COD2 Patch 1.2 ve Patch 1.3 ü sırasıyla yükleyip, sonra Xfire dan kendine bi user (Account) al, Punkbuster dosyasınıda internetten Pbsetup.exe arat bulursun yükle update et, xfire gir artık multiplayerda oynayabilirsin.
çok teşekkür ederim sizin dediğiniz gibi yaptım ve oldu. bir yardımda daha bulunmak gerekecek telleri geçemiyorum yani ilk girişteki tellerin ardına bir türlü geçemedim.