Selam arkadaşlar Toshiba A210-16G bilgisayarım var.Vista sistemim.Msnde cam açınca msn kapanıyo.Ayrıca açtığımda camı cam bazen açılıyo bazen açılmıyo.Bana SP1 yüklemeleri yap dediler.Acaba bu yükleme nerden nasıl ne şekilde yapılıyo.Lütfen yardım.Şimdiden teşekkürler.
Cam yok
messenger sürümüyle alakalı olabilir sorununuz.SP1 güncellemsini bilgisayarınızda yüklü olan Windows Update programı aracılığıyla yükleyebiliyoruz.Güncellemleri denetleyin.orada karşınıza çıkar zaten liste yükle derseniz de yüklenir.Ayrıca buradan da bilgisayarınıza indirip kendiniz kurabilirsiniz.ancak ben Update programıyla kurmanızı tavsiye edrim.ancak msn sorununun SP1 le alakalı olduğunu zannetmem.farklı bir msn sürümü deneyin
Bu hatanın SP1 ilgisi olduğunu sanmıyorum yanlız sp1 i indirdikten sonra kurmak yaklaşık 1,5 saat sürüyor msn sürümünden kaynaklanabilir driveri kaldırıp tekrar kurmayı deneyin
bu sorun butun toshıbalarda var harelde arkadasım toshıbanın kendı sıtesınden onun guncel surumu var onu ındır kur .ben boyle kurtuldum bıde airties modem kullanıyorsan onun yazılımınım yukle oda bu sorunu cozuyo bana guven
Sağolun krdşler.Bi deneyelim bakalım.